reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ból i twardnienie brzucha, skracanie się szyjki macicy, skurcze

@Oczekujaca123 bardzo duza ilosc progesteronu: 3x3dupek 2x200luteina 3x2tabl magnez
Dozylnie magnez i nospa. Pozniej musialam bardzo powoli schodzić z dupka. Pytasz czy pomoglo? Jak widać to zmora mojej ciąży :/
Szyjka miala 35mm i byla miękka.
Najważniejszy jest Twoj komfort psychiczny. Szpitale z jednej strony Ci daja taki komfort ale zawsze jest druga strona medalu- bakterie :(

reklama
@Oczekujaca123 bardzo duza ilosc progesteronu: 3x3dupek 2x200luteina 3x2tabl magnez
Dozylnie magnez i nospa. Pozniej musialam bardzo powoli schodzić z dupka. Pytasz czy pomoglo? Jak widać to zmora mojej ciąży :/
Szyjka miala 35mm i byla miękka.
Najważniejszy jest Twoj komfort psychiczny. Szpitale z jednej strony Ci daja taki komfort ale zawsze jest druga strona medalu- bakterie :(
Wiem dlatego znajax moja historie lekarze wola jak jestem w domu. Tetaz biore 2x200 luteiny 3xw duphaston... takze no faktycznie nic procz kroplowki mi nie moga dac... wiec po co mam tam lezec i plakac w poduszke.. poleze w domu.. najwyzej pojade na ta kroplpwke jutro jak nie przejdzie...

@Olciakkk to ja mam pytanko- czy dostaniesz przepustkę na święta :D a tak na poważnie to co zdazyli zaobserwować?
Taaa dostanę [emoji23] na sylwestra też, skoczę na imprezę i wrócę w Nowy Rok... A co mi tam.
Na razie chodzę na "brzuszki" czyli spr tętna Miśka i w dniu przyjęcia miałam usg, jutro mam mieć następne. Na razie odpukać ale wszystko ok.

@Paula_12345 jaka wage ma Twoja mala?
@Olciakkk zdążysz wytrzezwiec po tym sylwestrze ? XD

Czeka mnie ciezka noc bo moja współlokatorka prawie rodzi.

O matko, nie zazdroszcze. najgorzej jak ma skurcze a nie ma rozwarcia to u nas zostawiali ja na sali z nami, a na porodowke dopiero przy rozwarciu. Za kazdym razem taką akcje mielismy na sali jak lezalam..
Mnie po takiej nocy wydawalo się ze sama za chwile urodze ;x

reklama
Do góry