Też tak myślam w szpitalu ordynator poinformował mnie że skurczów na ktg nie zarestrowano A ja na to że skurcze są i tak się dogadaliśmyCzemu ktg nie rejestruje skurczy, skoro brzuch jest twardy? Myślałam, że twardnienie to właśnie skurcze.
reklama
BaskaW
Fanka BB :)
@Oczekujaca123 to chyba ja szybko zaczelam odczuwac bole brzucha i twardnienia bo juz w 1 tr mialam problemy. A w 13+6 szpital i calkowite sie polozenie.
Zzzzzz
@Oczekujaca123 współczuję Ci. Mnie polozylo właśnie w 12tc a w 14 juz mialam pessar :/ bole od początku i to przy ciąży pojedynczej a mnogiej sobie nie wyobrażam ://
Leżę z kobietą ktora ma skurcze porodowe i 34tc.
Leżę z kobietą ktora ma skurcze porodowe i 34tc.
BaskaW
Oczekujaca123
Ja jeszcze nie lezalam ale to dlatego ze szyjka dluga. Jak bole do rana nie ustana to pojade a kroolowke i pewnie zostanę. Co ci podawali w 12 14 i 16 tc pamiętasz? Bo w sumie nie wiele chyba moga juz wsztstko mamy ;/Lezalam w szpitalu w 12tc, 14tc, 16tc, 19tc, 23 tc i teraz w 28tc.
Pessar na jakas dlugosc mialas zakladany?
Oczekujaca123
Ja sie boje ze u mnie nie wyczuja miekkkiej szyjki bo jestem gruba...
BaskaW
Wyczuja. Jak jest miekka szyjka to palce w nia wchodza. Wiec tusza ciala nic tutaj do tego nie ma. Pros o zalozenie passeru albo szwu jak masz jeszcze dluga szyjke to może nie będziesz musiala lezec. U mnie zwlekali az się doigrali i juz w trybie ratunkowym a mogli zalozyc jak szyjka miala 3.8 cm tylko jak to mówią nie ma wskazan.Ja sie boje ze u mnie nie wyczuja miekkkiej szyjki bo jestem gruba...
BaskaW
Moze sterydy Wam podadza?? Pytalas?Lezalam w szpitalu w 12tc, 14tc, 16tc, 19tc, 23 tc i teraz w 28tc.
reklama
Oczekujaca123
10 go stycznia mam wizyte u profesora z Bytomia i moje lekarka mowi ze on zalozy. Wiec czekam... mam nadzieje ze nie bedzie marudzil tylko zalozy i juz.Wyczuja. Jak jest miekka szyjka to palce w nia wchodza. Wiec tusza ciala nic tutaj do tego nie ma. Pros o zalozenie passeru albo szwu jak masz jeszcze dluga szyjke to może nie będziesz musiala lezec. U mnie zwlekali az się doigrali i juz w trybie ratunkowym a mogli zalozyc jak szyjka miala 3.8 cm tylko jak to mówią nie ma wskazan.
Podziel się: