a konsultowalas to z lekarzem. To jest normalne? Pierwszy raz to czulamJa też czasami jak aplikuje luteine to czuje ten sznureczek.
reklama
Magnez dozylny przez ok. 4 dni przy każdym szpitalu 12 tydzień, 15 tydzień, 17 tydzień, 21 tydzień, 23 tydzień, 24 tydzień, 32 tydzień-35 tydzień@Supermami dzięki za slowa wsparcia, zdradź nam tajemnice co bralas na bole i skurcze?
Nospe brałam 3x 1
Tractocile dostałam w szpitalu o III stopniu referyncyjności w 24 tygodniu i wtedy odstawili mi Nospe bo niby rozpulchnia szyjke, ale pytajcie swoich lekarzy nie kierujcie się mną.
Profilaktycznie brałam żuravit, provag min. 30 dni.
Później przez Pessar musiałam brać clotrimazolum co dwa dni straszne upławy miałam.
kb.karola90
Fanka BB :)
Tak. Mówiłam mu też ze czuje szyjkę raz wyżej, raz niżej i mówił ze to normalne.a konsultowalas to z lekarzem. To jest normalne? Pierwszy raz to czulam
BaskaW
Sznureczek od szwu. On tak zwisa. Raz Mzoe sie podwinac raz nie. On tam ma byc i tak zwisac.dziewczyny pomóżcie! przed chwilą zakladalam sobie luteine i poczułam w środku kawałeczek jakby tasiemki. Czy to może być szew? Któraś z Was wyczula kiedyś u siebie szew? Strasznie się boję, że po raz drugi mi spelzl.
Naysan
Tractocile miałaś na nfz czy musiałaś płacić? To jest horrendalnie drogi lek. Dużo tego dostałaś?Magnez dozylny przez ok. 4 dni przy każdym szpitalu 12 tydzień, 15 tydzień, 17 tydzień, 21 tydzień, 23 tydzień, 24 tydzień, 32 tydzień-35 tydzień
Nospe brałam 3x 1
Tractocile dostałam w szpitalu o III stopniu referyncyjności w 24 tygodniu i wtedy odstawili mi Nospe bo niby rozpulchnia szyjke, ale pytajcie swoich lekarzy nie kierujcie się mną.
Profilaktycznie brałam żuravit, provag min. 30 dni.
Później przez Pessar musiałam brać clotrimazolum co dwa dni straszne upławy miałam.
Naysan
Ja właśnie wróciłam z wizyty, dostałam jakiś lek robiony z dużej liczby składników. Jutro dopiero go mam odebrać. Powiedział mi też, że gbs nie prowadzi do zakażeń wewnątrzmacicznych, czym mnie uspokoił, bo się wcześniej naczytałam w necie, że może.
Ja właśnie wróciłam z wizyty, dostałam jakiś lek robiony z dużej liczby składników. Jutro dopiero go mam odebrać. Powiedział mi też, że gbs nie prowadzi do zakażeń wewnątrzmacicznych, czym mnie uspokoił, bo się wcześniej naczytałam w necie, że może.
No to podeszli do tematu nieźle, skoro kręcą dla Ciebie tabsy
Dużo mamy w głowie i same często się niepotrzebnie nakręcamy.
Ja dziś zaliczyłam szkołę rodzenia całkiem przyjemy dzień
Ps. U nas już świątecznie- choinka ubrana :-)
reklama
Podziel się: