reklama
*Dorota*
Fanka BB :)
Dziekuje za kciuki
Maluchy sie calkiem dobrze !
159 i 156 bija im serduszka. Przeziernosc u leniuszka 1.5 u wiercipiety 1.4 (jeden grzeczny spal a drugi uciekal przed usg )
Przerazilam sie bo na wykresie z wynikow obwod glowy jest u jednego ponizej tych kresek co niby sa norma, zauważyłam to juz przy wyjsciu wiwc spytalam poloznej i ona mowi, ze to nie ma znaczenia skoro xaly obraz jest ok i lekarka napisala ze jwst ok to sie nie przejmowac tyn wykresem
Ryzyka zmniejszone po USG czekam na wyniki pappy chociaz wiem ze przy blizniakach wychodza czasem zaklamane. Plec dopiero na polowkowych 18lutego.
Wszystko na miejscu nozki raczki brzuszek nerki itp
Jedno lozysko z przodu drugie z tylu. To tez mnie troche martwi. Jutro nam wizyte u swojej lekarki to dopytam co i jak.
Wstawie zdjecie jak wkoncu dojade do domu
Super, że wszystko dobrze! Gratulacje A czemu się martwisz, że jedno na przedniej a drugie na tylnej? To źle? Ja też tak mam
Boże jak mnie już cała ta sytuacja męczy wstaje z łóżka brzuch twardy przekrecam się z boku na bok brzuch twardy jak chodze brzuch twardy i tak już drugi miesiąc ani dnia spokoju dodatkowo dzisiaj maly skacze i pręży się jak szalony mam mega doła
Jutro mija, rok odkąd trafiłam do szpitala w 12 tygodniu ciąży z 0,5 cm rozwarciem. Trzymam za Was kciuki wszystkie. Leżałam do 37 tygodnia.
Czasami myślę czy dałabym radę zrobić to drugi raz (chociaż w moim przypadku lekarz chce mnie skierować do Łodzi na taśmę) i nie potrafię na to pytanie odpowiedzieć.
Patrzę na córkę i wiem że było warto, ale to bardzo trudne zadanie było. Skreślajcie dni, ogladajcie seriale, bierzcie leki, codziennie powtarzajcie sobie, że nic Was nie złamie i że dacie radę.
Fizjologicznymi ciążami się nie przejmujcie nasze są wyjątkowe
P. S. podziwiam leżące z małymi dziećmi nie wiem jak to robicie.
Czasami myślę czy dałabym radę zrobić to drugi raz (chociaż w moim przypadku lekarz chce mnie skierować do Łodzi na taśmę) i nie potrafię na to pytanie odpowiedzieć.
Patrzę na córkę i wiem że było warto, ale to bardzo trudne zadanie było. Skreślajcie dni, ogladajcie seriale, bierzcie leki, codziennie powtarzajcie sobie, że nic Was nie złamie i że dacie radę.
Fizjologicznymi ciążami się nie przejmujcie nasze są wyjątkowe
P. S. podziwiam leżące z małymi dziećmi nie wiem jak to robicie.
Jedz najlepiej na izbę i sprawdź czy wszystko okdziewczyny pomóżcie! przed chwilą zakladalam sobie luteine i poczułam w środku kawałeczek jakby tasiemki. Czy to może być szew? Któraś z Was wyczula kiedyś u siebie szew? Strasznie się boję, że po raz drugi mi spelzl.
Zzzzzz
@Supermami dzięki za slowa wsparcia, zdradź nam tajemnice co bralas na bole i skurcze?
Zzzzzz
Jedz po co masz sie stresowacdziewczyny pomóżcie! przed chwilą zakladalam sobie luteine i poczułam w środku kawałeczek jakby tasiemki. Czy to może być szew? Któraś z Was wyczula kiedyś u siebie szew? Strasznie się boję, że po raz drugi mi spelzl.
kb.karola90
Ja też czasami jak aplikuje luteine to czuje ten sznureczek.dziewczyny pomóżcie! przed chwilą zakladalam sobie luteine i poczułam w środku kawałeczek jakby tasiemki. Czy to może być szew? Któraś z Was wyczula kiedyś u siebie szew? Strasznie się boję, że po raz drugi mi spelzl.
reklama
napisałam do swojego gina i czekam na odpowiedz. Na izbę mam prawie 40km i na dokładkę te cholerne schody. Znalazłam na innym forum, że ponoć to jest normalne, że czasami czuje się nitke.Jedz po co masz sie stresowac
Podziel się: