marzec.2019
Zaciekawiona BB
Dziewczyny jak jest u was z uplawami po szwie bo ja odkad go mam to sa konsystencji doslownie 'białego gładkiego kremu' bez zadnego zapachu
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja mam takie wodniste zabarwione luteina. Ale ogólnie raczej mało tego. Od czasu do czasu wyleci trochę więcej ale też nie dużo.Dziewczyny jak jest u was z uplawami po szwie bo ja odkad go mam to sa konsystencji doslownie 'białego kremu' bez zadnego zapachu
moim zdaniem dobra decyzja, ja też odstawiłam spasmoline. Jak zaczyna pobolewac mnie brzuch to biorę magnez, a jak nie przechodzi to ratuje się spazmolina. Nie chce małego cały czas faszerowac lekamiDziewczyny nie wiem czy dobrze robie...ale przestalam brac nospe. Wczoraj wzielam tylko na noc zapobiegawczo.. I postanowilam ze bede brala jka bedzie cos sie dzialo. Chcoiaz odpukac brzuch miekki caly czas.
od 10 dni, zjechalam z 3 tabletek na 1. Zazwyczaj na wieczór zaczyna boleć mnie brzuch, więc biorę 1 szt i jest dobrze@izaiv1985 Jaki czas juz jej nie bierzesz??