reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ból i twardnienie brzucha, skracanie się szyjki macicy, skurcze

reklama
Ja to czasami mam wręcz wrażenie ze tam zupełnie sucho jest i jak wyleci mi ta wydzielina z luteina to odrazu to czuje bo tak jakby mnie to podrażniało i odrazu musze się podmyc

Dziewczyny nie wiem czy dobrze robie...ale przestalam brac nospe. Wczoraj wzielam tylko na noc zapobiegawczo.. I postanowilam ze bede brala jka bedzie cos sie dzialo. Chcoiaz odpukac brzuch miekki caly czas.
moim zdaniem dobra decyzja, ja też odstawiłam spasmoline. Jak zaczyna pobolewac mnie brzuch to biorę magnez, a jak nie przechodzi to ratuje się spazmolina. Nie chce małego cały czas faszerowac lekami

Macie wrażenie, że ta wydzielina po luteinie jest bardzo lepka? Ja nie mam luteiny tylko progesterone besins, miewam po tym takie naprawdę konkretne fale wodnistej wydzieliny, czasem wręcz niepokojąco obfite, ale testowałam wkładkami mierzącymi PH i wyszło ok. Teraz staram się zawsze sprawdzić, czy ta wydzielina jest lepka, bo z tym mi się kojarzy progesterone besins, przy luteinie też tak jest?

reklama
Po Luteinie tez mialam wodniste czasem lepkie cos, ale to pewnie była rozpuszczona tabletka.Po nocy czasem jak wstawalam to az lecialo mi po nogach, bo spie zazwyczaj w koszuli bez majtek. Wydaje mi sie ze mnie lekko uczulala bo tez musialam siw od razu pomyc jak cos mi tam wyplynelo.Teraz nic nie biore dopochwowo, Luteine mam podjezykowo i moim zdaniem to lepsza dla mnie wersja.

Do góry