reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ból i twardnienie brzucha, skracanie się szyjki macicy, skurcze

Czujesz z kazdym uderzeniem w pochwie taki klujacy bol. Mi np az promieniuje wszystko wtedy w pochwie. Nie da sie tego pomylic.

reklama
Macie problem z napieta skora na brzuchu? U mnie dziś masakra, brzuch strasznie twardy, skora taka napięta, ze miałam wrażenie jakby mialaby mi sie rozejsc. Nie wiem czy to przez zaparcia, czy macica rosnie i skóry brakuje. Az boje sie nocki

Macie problem z napieta skora na brzuchu? U mnie dziś masakra, brzuch strasznie twardy, skora taka napięta, ze miałam wrażenie jakby mialaby mi sie rozejsc. Nie wiem czy to przez zaparcia, czy macica rosnie i skóry brakuje. Az boje sie nocki
Ja jak zwalczylam zaparcia to mam brzuch połowę mniejszy! Szok że tak dużo miejsca zajmuje byle g*wno.
A smarujesz czymś brzuch? Skóra sucha może robić się napięta.

Nie. Glukoza to moze byc na czczo. A krzywa to glukoza czekasz na wynik. Jak jest w normie wypijasz glukoze i po 2 godz idziesz na pobor znowu. I czekasz na wynik. Dziewczyny jakie macie wyniki z krzywej?? Ja mam 135 lekarz powiedział ze troche wysoki ale ja mysle ze jest zaklamany bo po wypiciu kazali troche pochodzic a ja lezalam tylko w aucie.

reklama
Nie. Glukoza to moze byc na czczo. A krzywa to glukoza czekasz na wynik. Jak jest w normie wypijasz glukoze i po 2 godz idziesz na pobor znowu. I czekasz na wynik. Dziewczyny jakie macie wyniki z krzywej?? Ja mam 135 lekarz powiedział ze troche wysoki ale ja mysle ze jest zaklamany bo po wypiciu kazali troche pochodzic a ja lezalam tylko w aucie.

A to ja już to miałam i mi wyszło 88 [emoji5]

Do góry