reklama
Oczekujaca123
Fanka BB :)
Trzymam kciuki ! ;**Dziewczyny jade do wroclawia. Jutro na 7 szpital. Szyjka niewiadomo skad 14 mm. Maskara na szczescie ten lekarz pracuje w dovrum spzitalu i wszytsko zrobi
Gannka
Ja również trzymam!
A mnie dziś boli brzuch, od środka w pochwie mam takie rozrywanie. Ja nie wiem co to.... Moze w końcu ten okres przyjdzie! Już mam dość tego czekania. Mam nadzieję że się nic złego ze mną nie dzieje po tym porodzie...
A mnie dziś boli brzuch, od środka w pochwie mam takie rozrywanie. Ja nie wiem co to.... Moze w końcu ten okres przyjdzie! Już mam dość tego czekania. Mam nadzieję że się nic złego ze mną nie dzieje po tym porodzie...
Najważniejsze, że w porę pojechałaś do lekarza i będziesz pod opieką.Dziewczyny jade do wroclawia. Jutro na 7 szpital. Szyjka niewiadomo skad 14 mm. Maskara na szczescie ten lekarz pracuje w dovrum spzitalu i wszytsko zrobi
kasiula8878
Trzymam kciukiBoje sie zalatwiam jakis lek bo w szpitalach i aptekach już go nie ma. Bede podawac go w szpitalu profilaktycznie bo musza szybko zszywac i nie ma czasu czekac na posiew.. A posiew zrobia w miedzyczasie. Boje sie. Bardzo.
reklama
Jesteś pod opieką, główka do góry:-) Będę czekać na wiadomości:-))Ja juz przyjeta. Bede informowac. Na razie tylko sprawdzali bicie serduszka.
Podziel się: