Dziś cały dzień czuje brzuchol, jutro mam badania połówkowe to lekarz oceni co i jak i czy szyjka w porządku, czy się nie skróciła. Dziś mam urodziny i od 12 do 19 gości. Także ciężko było z leżeniem.
reklama
Tak to jest z tymi szyjkami płatają nam figle. A dopiero lekarz może sprawdzić czy wszystko ok, najważniejsze, że pomoc nadciąga, jesteś w dobrych rękach:-) Ja mam ochotę ze 2 razy w tygodniu iść do lekarza i sprawdzić czy nic się nie dzieje taka jestem czasami zeschizowana przez te moje dokuczliwości brzucha.Tak. Nagle szyjka tak sie skrocila ze jej prawie nie ma.. Zakładają jutro rano. Nie czekaja na wyniki. Stąd włączone antybiotyki. A w miedzyczasie beda wyniki posiewow. Bo nawet chlamydie zrobili. I myko i ureoplasme
BaskaW
Fanka BB :)
Boshe dziewczyny nie wytrzymam jestem w pokoju z jakas idiotka jest w 37 tc caly czas ryczy dzwoni ze ona juz ma dosc ze nie wytrzyma. Pali fajki. Beka puszcza baki. Porażka. Ona sie uzala a co ja mam powiedziec. Aaa i wspomnę ze nic jej sie nie dzieje tylko brzuch stawia.
Zzzzzz
Boshe dziewczyny nie wytrzymam jestem w pokoju z jakas idiotka jest w 37 tc caly czas ryczy dzwoni ze ona juz ma dosc ze nie wytrzyma. Pali fajki. Beka puszcza baki. Porażka. Ona sie uzala a co ja mam powiedziec. Aaa i wspomnę ze nic jej sie nie dzieje tylko brzuch stawia.
Urok szpitali na szczęście wkrótce wyjdziecie.
@Kleo83 ja tez mam ciągłe różne bóle brzucha. Dziś bylam u gin i szyjka ok ALE jak nie przestanie mnie bolec za miesiąc to steryd i lezenie w szpitalu do końca. Oby mi przeszlo choć watpie bo jak boli od 12tc to samo nie przejdzie a jest coraz gorzej. W nocy meeega rozpierania podbrzusza.
Ps ile ja bym dala za to zeby byc w 37tc
Jam mam prawie 6 miesiąc i nie było dniaaby mnie brzuch nie bolal. Mój lekarz jakoś zbytnio na to nie reaguje ponieważ wszystko było ok, do ostatniej wizyty jak się okazało, że szyjka miał 27mm. Dlatego tak się boję jutrzejszej wizyty bo brzuch ciągle boli, są to różne bóle i takie miesiączkowe i rozpierające i kłucia. No ale pożyjemy zobaczymyUrok szpitali na szczęście wkrótce wyjdziecie.
@Kleo83 ja tez mam ciągłe różne bóle brzucha. Dziś bylam u gin i szyjka ok ALE jak nie przestanie mnie bolec za miesiąc to steryd i lezenie w szpitalu do końca. Oby mi przeszlo choć watpie bo jak boli od 12tc to samo nie przejdzie a jest coraz gorzej. W nocy meeega rozpierania podbrzusza.
Ps ile ja bym dala za to zeby byc w 37tc
Boshe dziewczyny nie wytrzymam jestem w pokoju z jakas idiotka jest w 37 tc caly czas ryczy dzwoni ze ona juz ma dosc ze nie wytrzyma. Pali fajki. Beka puszcza baki. Porażka. Ona sie uzala a co ja mam powiedziec. Aaa i wspomnę ze nic jej sie nie dzieje tylko brzuch stawia.[/QUOTE
Wspolczucie taka lokatorka:-/ Może założą Ci szew i za dzień lub dwa wygonią do domku, gdzie czekają na Ciebie kulturalni ludzie;-)
Pauliska757
Współczuje towarzystwa, ale niestety nigdy nie wiemy na kogo trafimy w szpitalu. Wiem że to trudne ale postaraj się nie zwracać na nią uwagi. Najważniejsze jest teraz zdrowie Twoje i maluszka! Trzymaj sięBoshe dziewczyny nie wytrzymam jestem w pokoju z jakas idiotka jest w 37 tc caly czas ryczy dzwoni ze ona juz ma dosc ze nie wytrzyma. Pali fajki. Beka puszcza baki. Porażka. Ona sie uzala a co ja mam powiedziec. Aaa i wspomnę ze nic jej sie nie dzieje tylko brzuch stawia.
reklama
Podziel się: