reklama
Trzymamy mocno kciuki!Ja juz przyjeta. Bede informowac. Na razie tylko sprawdzali bicie serduszka.
ForgetMeeNot
Fanka BB :)
Boje sie zalatwiam jakis lek bo w szpitalach i aptekach już go nie ma. Bede podawac go w szpitalu profilaktycznie bo musza szybko zszywac i nie ma czasu czekac na posiew.. A posiew zrobia w miedzyczasie. Boje sie. Bardzo.
Trzymam mocno kciuki zeby wszystko było ok. Wiem, ze ciężko ale staraj się nie stresować bo stres podobno tez wpływa na szyjkę. Będzie dobrze
BaskaW
Czesc dziewczyny ja leze juz z kroplowka. Duzo badan zrobili. Wymaz na chlamusie mykoplazme i ureoplasme i zwykly posiew. Moc krew i usg. Szyjka jak szmata miekka ma 13 mm od wewnątrz sie otwiera. Jutro z rana zabieg. Mam antybiotyki i kroplowke z magnezu i nospe. Trzymajcie kciuki.
Pauliska757
Zakładają Ci szew?Czesc dziewczyny ja leze juz z kroplowka. Duzo badan zrobili. Wymaz na chlamusie mykoplazme i ureoplasme i zwykly posiew. Moc krew i usg. Szyjka jak szmata miekka ma 13 mm od wewnątrz sie otwiera. Jutro z rana zabieg. Mam antybiotyki i kroplowke z magnezu i nospe. Trzymajcie kciuki.
Trzymam mocno kciuki żeby wszystko było dobrze!
BaskaW
Tak. Nagle szyjka tak sie skrocila ze jej prawie nie ma.. Zakładają jutro rano. Nie czekaja na wyniki. Stąd włączone antybiotyki. A w miedzyczasie beda wyniki posiewow. Bo nawet chlamydie zrobili. I myko i ureoplasmeZakładają Ci szew?
Trzymam mocno kciuki żeby wszystko było dobrze!
reklama
Czesc dziewczyny ja leze juz z kroplowka. Duzo badan zrobili. Wymaz na chlamusie mykoplazme i ureoplasme i zwykly posiew. Moc krew i usg. Szyjka jak szmata miekka ma 13 mm od wewnątrz sie otwiera. Jutro z rana zabieg. Mam antybiotyki i kroplowke z magnezu i nospe. Trzymajcie kciuki.
Dziewczyny mają racje masz ogromne szczęście ze w porę wykryto..
Teraz juz bedzie tylko dobrze! Szew zrobi swoje! Szyjkę wydłuży, wzmocni i zabezpieczy.
Nic sie nie bój, sam zabieg krótki i go prześpisz a pózniej nie będziesz go w żaden sposób czuła.. da sie przez to wszystko przejść ze szczęśliwym zakończeniem, uwierz mi mam to juz za sobą i dwutygodniową, donoszą, zdrową córeczkę [emoji4]
Trzymam za was mocno kciuki [emoji106]
Podziel się: