reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ból i twardnienie brzucha, skracanie się szyjki macicy, skurcze

reklama
@Zzzzzz czesc dziewczyny. U nas jakos leci. Znowu jestem sama w domu Jestem zla jak osa. Juz czasami mi siada na psyche. Do tego corka chora musialam ja zostawic w domu ale teraz na szczescie moj Tata ja zabral. Ech. Ja znowu mam jakies uplawy zotawe czy zielonkawe a dopiero co tydzień nie biore antybiotyku. Nie wiem czy to ta luteina tak powoduje. Lekarz mowi ze spr na wizycie. Wizyta 31 pazdz. A tak ogolnie to dobrze. Jak leze to jest super z brzuszkiem.

Ps. Ja badam d dimery i aptt na kazda wizyte i fibrynogen i morfologia z plytakmi krwi

Dziewczyny nie wiem co robic wczoraj jak wstalam przeszłam pare krokow by sie ubrac i corke. Rozbolal mnie brzuch pomoglo pozlozenie..byl to bol dziwny jak skurcz. W dzien sie to nie powtorzylo. I dzisiaj z rana zrobilam jeszcze mnoej krokow i znowu sie powtorzylo..szybko sie polozylam i przeszlo. Nie wie. Co robic.

@BaskaW mysle ze za długie przerwy u lekarza masz. Skad wiesz ze to skucz? Ja mam tak ze jak wstaje to mam wrażenie jakby kamien spadl mi na podbrzusze. Wzięlas nospe? Kurdee serio sie nie da przyspieszyć wizyty u lekarza?

reklama
Do góry