reklama
BaskaW
Fanka BB :)
@Zzzzzz czesc dziewczyny. U nas jakos leci. Znowu jestem sama w domu Jestem zla jak osa. Juz czasami mi siada na psyche. Do tego corka chora musialam ja zostawic w domu ale teraz na szczescie moj Tata ja zabral. Ech. Ja znowu mam jakies uplawy zotawe czy zielonkawe a dopiero co tydzień nie biore antybiotyku. Nie wiem czy to ta luteina tak powoduje. Lekarz mowi ze spr na wizycie. Wizyta 31 pazdz. A tak ogolnie to dobrze. Jak leze to jest super z brzuszkiem.
Ps. Ja badam d dimery i aptt na kazda wizyte i fibrynogen i morfologia z plytakmi krwi
Ps. Ja badam d dimery i aptt na kazda wizyte i fibrynogen i morfologia z plytakmi krwi
Joanna_Mary
A ja dziś miałam zdjęty pessar. Ciąża już donoszona. Mogę rodzic, tylko ze żadnych skurczy narazie nie mam
Ostatnia edycja:
BaskaW
Super. Trzymamy kciuki. Tez juz bym chciala zeby byl przynajmniej 35 tc.A ja dziś miałam zdjęty pessar. Ciąża już donoszona. Mogę rodzic, tylko ze żadnych skurczy narazie nie mam
Joanna_Mary
Dodam jeszcze, że zdjęcie pessara mnie strasznie bolało. Zakładanie to był pikuś
Zzzzzz
Oj tam ale już przy koncu to sie liczy )Dodam jeszcze, że zdjęcie pessara mnie strasznie bolało. Zakładanie to był pikuś
BaskaW
Dziewczyny nie wiem co robic wczoraj jak wstalam przeszłam pare krokow by sie ubrac i corke. Rozbolal mnie brzuch pomoglo pozlozenie..byl to bol dziwny jak skurcz. W dzien sie to nie powtorzylo. I dzisiaj z rana zrobilam jeszcze mnoej krokow i znowu sie powtorzylo..szybko sie polozylam i przeszlo. Nie wie. Co robic.
reklama
Oczekujaca123
Podziel się: