Dołączam sięmój Mały też ma dość często
reklama
Moja wręcz przeciwnie i denerwuje się, że za dużo się rusza i nic jej sie nie podoba, ani na prawym ani na lewym boku, czasem juz nawet na plecach protestujeOczywiście, że każda z nas tutaj i nie tylko która leży 23h byle tylko dzieciatku nic się niestalo i było jak najdłużej w brzuszku to może być z siebie dumna ja zaczęłam 34 tydzień ale leżę od 22 tygodnia. Damy radę A jak z ruchliwoscia waszych dzieci ? Bo mój to mały leniwiec i często się stresuje czy u niego wszystko ok , ale chyba udziela mu się ten lezacy tryb
Dorotea.
Fanka BB :)
Mój synek z waga jest na 20-25 centylu. Zobaczcie sobie siatki centylowe w necie. Nie wszystkie dzieci muszą ważyć 4 kg przy urodzeniu Nasz synek w terminie porodu ma ważyć jakieś 2800-3200 gramów, ale jak będzie to zobaczymy. Na usg mojego gina margines błędu na tym etapie to 200 gramów.
Onaszczesliwa2018
Hahaha my kobiety żadnej się niedogodzi [emoji23] ja marudzę że za mało się rusza Ty że za dużo [emoji16]Moja wręcz przeciwnie i denerwuje się, że za dużo się rusza i nic jej sie nie podoba, ani na prawym ani na lewym boku, czasem juz nawet na plecach protestuje
Dorotea.
Kurde u mnie szyjka to już praktycznie na szwie, gdyby nie ten szew tobpewnie nie byłabym już w ciąży. Jutro jadę na szpital. Będą obserwować ktg i posiew od razu. Już 25 tyg za mną jeszcze chociaż z 5. Trzymajcie kciuki!
Trzymam kciuki!
Mikasa7
Trzymam mocno kciuki za Ciebie!!!Kurde u mnie szyjka to już praktycznie na szwie, gdyby nie ten szew tobpewnie nie byłabym już w ciąży. Jutro jadę na szpital. Będą obserwować ktg i posiew od razu. Już 25 tyg za mną jeszcze chociaż z 5. Trzymajcie kciuki!
Sprightly88
Kurde u mnie szyjka to już praktycznie na szwie, gdyby nie ten szew tobpewnie nie byłabym już w ciąży. Jutro jadę na szpital. Będą obserwować ktg i posiew od razu. Już 25 tyg za mną jeszcze chociaż z 5. Trzymajcie kciuki!
Trzymamy kciuki, dasz radę jeszcze w dwupaku conajmniej 5 tyg!
3maj sie dzielnie!!!️Kurde u mnie szyjka to już praktycznie na szwie, gdyby nie ten szew tobpewnie nie byłabym już w ciąży. Jutro jadę na szpital. Będą obserwować ktg i posiew od razu. Już 25 tyg za mną jeszcze chociaż z 5. Trzymajcie kciuki!
reklama
Trzymaj sie dzielnie! Trzymam kciuki!
Podziel się: