Ja w tym tygodniu miałam 14 mm i zakładali mi szew, więc spokojnie jeszcze wytrzyma, musi27+2 dni dopiero...
reklama
Rozwarcie na opuszek od 24. tc, takie samo w dniu zdjecia pessara. Nie wiem ile wazy, nie jest jakas duza bo czasem straszyli mnie hipotrofia. Ale ostatnio wymiary roznych usg wynosily od 2400 do 2800. Wiec co lekarz i sprzet to inny pomiar.Super, Emilka a ty miasz rozwarcie ? Dobrze pamiętam ? I id którego tygodnia? U Ciebie już piękny tydzień ile waży dzidziys?
Agatka29
Fanka BB :)
USG może się mylićRozwarcie na opuszek od 24. tc, takie samo w dniu zdjecia pessara. Nie wiem ile wazy, nie jest jakas duza bo czasem straszyli mnie hipotrofia. Ale ostatnio wymiary roznych usg wynosily od 2400 do 2800. Wiec co lekarz i sprzet to inny pomiar.
Ja urodziłam 2880 pierwszego synka malutki był ale szybko nadrobił ! Czyli w którym dokładnie tyg ściągnęli ci pessar ? Ciekawe kiedy mi powie że ściągany ( u mnie narazie za wcześnie ,)i i w którym tyg odstawiłam luteline?
G_Dominika
kluseczka89
Ja od rana w szpitalu, porobili mi badania, pooglądali itd..odrazu dali zastrzyki na rozwój pluc, pessar założyli i teraz kontrolowanie. Szyjka poszla od wczoraj w dół..i zrobilo sie większe rozwarcie..lekarz powiedział, ze pessar daje wieksze szanse dzidziusiowi, ze po pessarze tez moze byc gorzej i dlatego musza poobserwowac.
Onaszczesliwa2018
Trzymam kciuki oszczędzaj się i będzie dobrze [emoji123]Ja od rana w szpitalu, porobili mi badania, pooglądali itd..odrazu dali zastrzyki na rozwój pluc, pessar założyli i teraz kontrolowanie. Szyjka poszla od wczoraj w dół..i zrobilo sie większe rozwarcie..lekarz powiedział, ze pessar daje wieksze szanse dzidziusiowi, ze po pessarze tez moze byc gorzej i dlatego musza poobserwowac.
Agatka29
Ile ma teraz twoja szyjka i jakie rozwarcie ?Ja od rana w szpitalu, porobili mi badania, pooglądali itd..odrazu dali zastrzyki na rozwój pluc, pessar założyli i teraz kontrolowanie. Szyjka poszla od wczoraj w dół..i zrobilo sie większe rozwarcie..lekarz powiedział, ze pessar daje wieksze szanse dzidziusiowi, ze po pessarze tez moze byc gorzej i dlatego musza poobserwowac.
Będzie dobrze
U mnie też nie ciekawie ;/
kluseczka89
szyjka 15mm, rozwarcie na ponad paluch, miękka. I chyba mi sie macica zaczela stawiać po tych akrobacjach lekarskich z moja szyjką tj. badaniach itd. A u Ciebie jak?Ile ma teraz twoja szyjka i jakie rozwarcie ?
Będzie dobrze
U mnie też nie ciekawie ;/
reklama
Mikasa7
Trzymam mocno kciuki!!!Ja od rana w szpitalu, porobili mi badania, pooglądali itd..odrazu dali zastrzyki na rozwój pluc, pessar założyli i teraz kontrolowanie. Szyjka poszla od wczoraj w dół..i zrobilo sie większe rozwarcie..lekarz powiedział, ze pessar daje wieksze szanse dzidziusiowi, ze po pessarze tez moze byc gorzej i dlatego musza poobserwowac.
Podziel się: