kluseczka89
Fanka BB :)
ja tez myślę, ze skoro juz tak dlugo wytrzymala to wytrzyma do końca
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ja tez myślę, ze skoro juz tak dlugo wytrzymala to wytrzyma do końca
GRATULACJE!!!Super, jak dobrze slyszeć takie nowiny, duzo duzo zdrowia dla Was, odpoczywajcie i wracajcie do kondycjiHej dziewczynki. 12.05 na swiat przyszła moja Julia 2890 10/10. Niestety skończyło się na cesarce ale z dnia na dzień jest lepiej. Udało mi się donosic do 38t2d a miało być tak kiepsko wiec i wy dacie rade siły i wytrwałości wam życzę kochane jak patrze na to moje cudo to wiem ze warto się poswiecic
Hej dziewczynki. 12.05 na swiat przyszła moja Julia 2890 10/10. Niestety skończyło się na cesarce ale z dnia na dzień jest lepiej. Udało mi się donosic do 38t2d a miało być tak kiepsko wiec i wy dacie rade siły i wytrwałości wam życzę kochane jak patrze na to moje cudo to wiem ze warto się poswiecic
Teraz idę w następna środę.Kiedy masz następna wizytę ?
Może lekarz chce sprawdzić czy sama luteliny i oszczędny tryb dadzą radę
Niestety nie, Było tylko że w normie, a później z tego wszystkiego to już nie dopytałamA czy wiesz ile wcześniej wynosiła Twoja szyjka ? Tzn jak bardzo sie skróciła ?
Gratulacje może i nam się uda,Hej dziewczynki. 12.05 na swiat przyszła moja Julia 2890 10/10. Niestety skończyło się na cesarce ale z dnia na dzień jest lepiej. Udało mi się donosic do 38t2d a miało być tak kiepsko wiec i wy dacie rade siły i wytrwałości wam życzę kochane jak patrze na to moje cudo to wiem ze warto się poswiecic
A szyjka Ci się wydłużyła? Bo są różne opinie czy to w ogóle możliwe.@Majcysss grarulacje! Dobre wieści podtrzymują przy nadziei, że nam też się uda.
Wczoraj byłam na wizycie i okazało się że szew trzyma dobrze a szyjka ma 2 cm także lezakowanie pomaga. Chodź nie łatwo leżeć w domku jak taka piękna pogoda, ale warto
A czy mogę zapytac w którym miesiącu ciąży miałaś zakładany szew ? Rozumiem ze to było miesiąc temu i szyjkę miałaś 14 mm?Możliwe chodź się nie spodziewalam! Moja szyjka miała 14mm jak zakładali mi szew miesiąc temu. Wizyty mam co tydzień u doktorka. Za każdym razem bada usg szyjki. Myślałam że szew zatrzyma dalsze skracanie a tu taka niespodzianka :-)