reklama
wojtyśka
Fanka BB :)
20 tc miałam zakładany szew.A czy mogę zapytac w którym miesiącu ciąży miałaś zakładany szew ? Rozumiem ze to było miesiąc temu i szyjkę miałaś 14 mm?
Vanilia120
Im dalej tym mniej się tym zamartwiamy. Jak mi wybije 30 tydzień ciazy to myślę że też będę się czuła bardziej komfortowo i mniej się będę tym zadreczac. Tak na dobra sprawę jeszcze 6 tygodni i możesz już rodzic ahhh zazdroszczę. U nas dopiero 27 tc.Gratulacje Maycyss, zdrówka i wszystkiego dobrego
U mnie dzisiaj 32 t i 2 d i lecimy dalej Wizytę mam w piątek i zobaczymy co u Stasia słychać. Jakoś co raz mniej się boję czy szyjka wytrzyma, wierzę, że będzie dobrze
Ja dopiero 26 tydzień. A szyjka 25 mmIm dalej tym mniej się tym zamartwiamy. Jak mi wybije 30 tydzień ciazy to myślę że też będę się czuła bardziej komfortowo i mniej się będę tym zadreczac. Tak na dobra sprawę jeszcze 6 tygodni i możesz już rodzic ahhh zazdroszczę. U nas dopiero 27 tc.
Vanilia120
Moja szyjka też tyle Ma, czasami i mniej i nie mam ani pessaru ani szwu;(
Mikasa7
Moja tez tyle ma od 20 tc,obecnie 27+4. Tak jak Vanilia 120 nie mam ani szwu,ani pessara. Damy rade!Ja dopiero 26 tydzień. A szyjka 25 mm
Ja też nie. Tylko luteina 2*dziennie. Ale na następnej wizycie dopytam się co i jak dalej robimy. Tak bardzo chciałabym się już tym nie zamartwiać....Moja szyjka też tyle Ma, czasami i mniej i nie mam ani pessaru ani szwu;(
Ja dopiero 26 tydzień. A szyjka 25 mm
A moja ma 24 mm a to dopiero 17 tydzień... oby tylko wytrzymała [emoji17]
reklama
kluseczka89
Kurde dziewczyny od ostatniej wizyty tj. poniedzialek w tamtym tyg. caly czas czuje ból w kroczu, w pachwinach i na środku..jakby spojenie łonowe..ciezko mi sie ruszać, jak wstaje lub ruszam sie choćby delikatnie czuje ten ból. Martwi mnie ten ból zwlaszcza na środku..w pierwszej ciąży nie pamietam żeby mnie bolalo..ale w sumie wtedy bolalo mnie cale podbrzusze..wiec moglam to przeoczyć lub poprostu nie pamiętam.. czy którejś cos takiego dolega/ dolegalo??? kurcze, wizyta za 2 dni..ale ja juz tak sie martwie..ze moze cos nie tak..
Podziel się: