reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ból i twardnienie brzucha, skracanie się szyjki macicy, skurcze

Gratulacje Maycyss, zdrówka i wszystkiego dobrego :)

U mnie dzisiaj 32 t i 2 d i lecimy dalej :) Wizytę mam w piątek i zobaczymy co u Stasia słychać. Jakoś co raz mniej się boję czy szyjka wytrzyma, wierzę, że będzie dobrze :)

reklama
Gratulacje Maycyss, zdrówka i wszystkiego dobrego :)

U mnie dzisiaj 32 t i 2 d i lecimy dalej :) Wizytę mam w piątek i zobaczymy co u Stasia słychać. Jakoś co raz mniej się boję czy szyjka wytrzyma, wierzę, że będzie dobrze :)
Im dalej tym mniej się tym zamartwiamy. Jak mi wybije 30 tydzień ciazy to myślę że też będę się czuła bardziej komfortowo i mniej się będę tym zadreczac. Tak na dobra sprawę jeszcze 6 tygodni i możesz już rodzic ;) ahhh zazdroszczę. U nas dopiero 27 tc.

Im dalej tym mniej się tym zamartwiamy. Jak mi wybije 30 tydzień ciazy to myślę że też będę się czuła bardziej komfortowo i mniej się będę tym zadreczac. Tak na dobra sprawę jeszcze 6 tygodni i możesz już rodzic ;) ahhh zazdroszczę. U nas dopiero 27 tc.
Ja dopiero 26 tydzień. A szyjka 25 mm:(

reklama
Kurde dziewczyny od ostatniej wizyty tj. poniedzialek w tamtym tyg. caly czas czuje ból w kroczu, w pachwinach i na środku..jakby spojenie łonowe..ciezko mi sie ruszać, jak wstaje lub ruszam sie choćby delikatnie czuje ten ból. Martwi mnie ten ból zwlaszcza na środku..w pierwszej ciąży nie pamietam żeby mnie bolalo..ale w sumie wtedy bolalo mnie cale podbrzusze..wiec moglam to przeoczyć lub poprostu nie pamiętam.. czy którejś cos takiego dolega/ dolegalo??? kurcze, wizyta za 2 dni..ale ja juz tak sie martwie..ze moze cos nie tak..

Do góry