reklama
Nalia91
Fanka BB :)
Hehehe, ja też to odczuwam jak takie levele! Wiem, że jakby się dziecko teraz urodziło, to miałoby duże szanse na przeżycie, ale chcę, żeby ona jeszcze posiedziała 9 tygodni w brzuchu. Niby mało , ale jednak dla mnie to jak lata świetlne.
Hej kochane. U mnie bylo juz tak dobrze. Dzis 34.tc+4. Od trzech nocy mecza.mnie mocniej skurcze na szczęście nieregularne. Ale moj gin kazal jechac do szpitala na kroplowke rozkurczowa. To bedzie moj trzeci pobyt w szpitalu. Mam nadzieje ze po trzech dniach wszystko sie uspokoi i mnie wypuszcza.
Dziś mamy małe święto! Za tydzień powinnam dostać sterydy i w zasadzie można już spać spokojnie. A Ty dostałaś już sterydy?Hej ja dzisiaj kończę 28 tydzień! To był mój pierwszy cel, aby dotrwać. Teraz kolejny cel to skończony 30.
Patka010890
No tak, gdzieś już pisałaś...gubie się jeszcze kto jest skąd, który tydzień ciąży itp...Patka ja jestetyczna ze świętokrzyskiego na początku był basen a później sama z niego zrezygnowałam. A ty juz w szpitalu?
Ja czekam na izbie przyjęć w Warszawie oblężenie, nie ma miejsc w szpitalach rekomendowanych przez mojego Ginekologa.
Przyjechałam do szpitala w którym pracuje moja znajoma i tu mi się udało znaleźć miejsce, czekam na izbie przyjęć już od godziny ale jeszcze nikt mnie nawet nie zbadal...
Nalia91
Ja się nie kwalifikuje na sterydy, mam szyjkę zamknięta i twarda, najmniejszy wymiar mial 3cm, aaostatnio 3.8 cm. lekarz nic o sterydach nie wspominał. Może na kolejnej wizycie.Dziś mamy małe święto! Za tydzień powinnam dostać sterydy i w zasadzie można już spać spokojnie. A Ty dostałaś już sterydy?
Mikasa7
Ooo to dlugasna Twoja szyjka,super oby tak dalej. Ja z synem w I ciazy sterydy dostalam w 31 tc, jak szyjka miala 17 mm. Takze Tobie chyba sie uda ich uniknacJa się nie kwalifikuje na sterydy, mam szyjkę zamknięta i twarda, najmniejszy wymiar mial 3cm, aaostatnio 3.8 cm. lekarz nic o sterydach nie wspominał. Może na kolejnej wizycie.
reklama
Podziel się: