reklama
Patka010890
Fanka BB :)
U mnie szew też poki co ładnie trzyma, ale mój lekarz chce dmuchać na zimne (mam już jeden przedwczesny poród w 25tc za sobą) także tym razem jest bardzo ostrożny.Ja mam ten szew. Poki co trzyma i nikt nie mowil o dodatkowym pesarze. Jak podejmowalam decyzje czy chce szew czy pessar, to lekarz prowadzacy doradzal mi szew. Twierdzil ze pessar to cialo obce, ktore moze podrazniac szyjke i powodowac wiecej stanow zapalnych.
Slyszalam ze pessar może powodować infekcje i tego się boję ale jeżeli ma wnieść więcej dobrego to zaryzykuję...
Nalia91
A który masz teraz tydzień? Czy poprzedni poród zakończył się szczęśliwie?U mnie szew też poki co ładnie trzyma, ale mój lekarz chce dmuchać na zimne (mam już jeden przedwczesny poród w 25tc za sobą) także tym razem jest bardzo ostrożny.
Slyszalam ze pessar może powodować infekcje i tego się boję ale jeżeli ma wnieść więcej dobrego to zaryzykuję...
Agatka29
Oki dzięki a ty nadal w szpitalu?Agatka w poprzedniej ciazy miałam od 16 tyg w tej od 24 na opuszek palca.
Patka010890
Teraz jestem w 20 t + 3d, szyjka skraca mi się od 16 tygodnia.A który masz teraz tydzień? Czy poprzedni poród zakończył się szczęśliwie?
W poprzedniej ciąży dzieciątko urodziło się martwe
Nalia91
Bardzo mi przykro, mam nadzieje, że teraz będzie wszystko dobrze.Teraz jestem w 20 t + 3d, szyjka skraca mi się od 16 tygodnia.
W poprzedniej ciąży dzieciątko urodziło się martwe
Patka010890
Też mam taką nadzieję I jestem dobrej myśliBardzo mi przykro, mam nadzieje, że teraz będzie wszystko dobrze.
reklama
Od 24. tc na opuszek palcaHej dziewczyny mam pytanie do Was , od którego tyg ciąży zaczel Wam się robić rozwarcie ?i na ile (opuszek palca czy więcej )
Podziel się: