Nalia91
Fanka BB :)
24+3, wiec jeszcze prawie 4 tygodnie...Ja też bym już chciała 28 !! U mnie 25+4 a ty ?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
24+3, wiec jeszcze prawie 4 tygodnie...Ja też bym już chciała 28 !! U mnie 25+4 a ty ?
U mnie za 18 dni będzie 28 tc ! Skreślam kazdy dzień ! Ale ja mam pessar od 20 tc,szyjka zaczęła się skracać od 1824+3, wiec jeszcze prawie 4 tygodnie...
U mnie cały czas była super, dopiero teraz się zaczęła skracać. :/ Liczę, że u mojego lekarza coś się wyjaśni.U mnie za 18 dni będzie 28 tc ! Skreślam kazdy dzień ! Ale ja mam pessar od 20 tc,szyjka zaczęła się skracać od 18
Napewno on Ci doradzi ! Będzie dobrze, może to błąd w pomiarach ! Napisz po wizycie !U mnie cały czas była super, dopiero teraz się zaczęła skracać. :/ Liczę, że u mojego lekarza coś się wyjaśni.
Ja tez 24+3 i tez bym chciala do 28...24+3, wiec jeszcze prawie 4 tygodnie...
A czy jak miałaś te skurcze w nocy to one były bolesne na tyle że nie moglas spać (lub że budzilas się z bolu) ?Hej, dzisiaj w nocy było chyba lepiej, nie miałam już takich skurczy bez powodu, tylko w momencie, jak np. wstałam siku w nocy lub za szybko się przekręciłam z boku na plecy. I całą noc generalnie lepsza. Zobaczymy jak w ciągu dnia. Lekarz kazał mi przyjść jutro na 8 do siebie do gabinetu na badanie szyjki.
Nie, moje skurcze nie są bolesne. Ale jak nie spałam, to czułamA czy jak miałaś te skurcze w nocy to one były bolesne na tyle że nie moglas spać (lub że budzilas się z bolu) ?
Pytam tylko dlatego bo zastanawiam się czy mozna mieć skurcze w nocy o nic nie wiedzieć. Wiem głupie pytanie