sredec1982
Fanka BB :)
Super instruktaż) sama zrobiłam sobie suwaczek dzięki!!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Super instruktaż) sama zrobiłam sobie suwaczek dzięki!!
W poniedzialek do szpitala[emoji6] strasznie sie boje chyba lepiej nie wiedzieć...lepiej jak porod zaskoczy a tak to caly czas o tym mysle szczegolnie ze w szpitalu w ktorym mam miec CC nie ma miejsc... pociesza mnie tylko to ze dostalam zaproszenie na usg 4d na sobote [emoji3] za free. Nie boje sie samej cesarki tylko pobytu w szpitalu...chcialabym przespac szpital i obudzic sie z corcia w domu [emoji4]@k.d.30. a ty jak tam przed jutrem ? Spakowana ? Dobrze pamiętam że jutro rozwiązanie ?
Kochana pomyśl sobie że już nie musisz martwić się o każdy dzień,czy donosisz!! Teraz jesteś na finiszu wiadomo strach jest ale z nagroda będziesz tulić swoje maleństwo !!!trzymam kciuki i pisz namW poniedzialek do szpitala[emoji6] strasznie sie boje chyba lepiej nie wiedzieć...lepiej jak porod zaskoczy a tak to caly czas o tym mysle szczegolnie ze w szpitalu w ktorym mam miec CC nie ma miejsc... pociesza mnie tylko to ze dostalam zaproszenie na usg 4d na sobote [emoji3] za free. Nie boje sie samej cesarki tylko pobytu w szpitalu...chcialabym przespac szpital i obudzic sie z corcia w domu [emoji4]
Slowa otuchy sie przydadza[emoji4]ogolnie mam wrazenie ze pessar juz nie trzyma bo mam go pod palcami i moge palec do srodka wsadzic ale nie wypadl... dam znac w poniedzialek co tam [emoji846]Kochana pomyśl sobie że już nie musisz martwić się o każdy dzień,czy donosisz!! Teraz jesteś na finiszu wiadomo strach jest ale z nagroda będziesz tulić swoje maleństwo !!!trzymam kciuki i pisz nam
Ja też pije kawę,jedna dziennie,czasem bardzo rzadko zdarza się 2 kawy. Cała ciążę piłam. Tak naprawdę to kawa ma tyle kofeina co czarna herbata więc pewnie dużo dziewczyn spożywa kofeine.Dziewczyny a ja mam pytanie trochę z innej beczki. Czy pijecie kawę? Ja do tej pory nie piłam bo mnie odrzuciło na początku ciąży. Ale ostatnio coraz częściej mam ochotę. Tylko nie wiem czy jest sens. Bo niby kawa wypłukuje magnez a ten u nas na wagę złota więc nie wiem czy już lepiej sobie odmówić. Czy też może ta jedna kawa za dużo nie zmieni.