sredec1982
Fanka BB :)
Tak,u mnie kłucia są sporadyczne i trwają kilka min. Lekarze nie specjalnie się tym przejmują. Też dostałam serie zastrzykow steryd,teraz luteine dopochwowo 4 tbl na dobę i te mam jakąś infekcje pochwy Ale nic z tym nie robią na razie.widoczne długość szyjki teraz jest najważniejsza. Również zastanawiam się czy nie za dużo tych leków,Ale skoro zgodziłam się na leczenie szpitalne to się słucham..Czytam Wasze stare posty i zauważyłam że kilka z Was odczuwało kłucie w pochwie. A czy możecie napisać jak to wyglądało w sensie czy kłuło tak przez dłuższy czas np. 1-2 godz. czy sporadycznie jakies ukłucie?
Ja narazie w szpitalu dostaje te sterydy i dodatkowo wyszło mi zakażenie w układzie moczowym więc na to antybiotyk takie to dla mnie trochę chore że nie wiadomo jaka bakteria i na czuja zleca się antybiotyk echh.
Już tyle tych leków dostaje że boję się o moją kruszynka.
Agula_1991 z całego serca gratuluję narodzin maleństwa. Z tego co czytam na forum to też dużo przeszłas ale jak widać wytrwałość się oplacila. Życzę dużo zdrowia dla Ciebie i maleństwa i samej radości z macierzyństwa
Wysłane z mojego SM-G925F przy użyciu Tapatalka