Agatka29
Fanka BB :)
Będzie dobrze !! Trzymam kciuki!Właśnie ja też bym chciała w 36 tygodniu urodzić
Napisane na SM-J100H w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Będzie dobrze !! Trzymam kciuki!Właśnie ja też bym chciała w 36 tygodniu urodzić
Napisane na SM-J100H w aplikacji Forum BabyBoom
Będzie dobrze!! Teraz ile będą jeszcze Cię trzymać w szpitalu ?Tak jestem po zabiegu. Sam zabieg ok ale po nim fatalnie. Lekkie skurcze i pieczenie po cewnikowaniu. Przed chwilą usunęli cewnik więc o niebo lepiej. Marwi mnie jednak lekkie napianie brzucha bo to chyba skurcze nie wiem czy to normalne, w końcu taka ingerencja może dawać o sobie znać, mówią że tak może być? Jestem dobrej myśli.
Do jutra nie dam się wygonić jeszcze nie czuję się na siłach. Po nocy znacznie lepiej się czuję, bardziej optymistycznieBędzie dobrze!! Teraz ile będą jeszcze Cię trzymać w szpitalu ?
Będziesz spokojniejsza że Ci założyli !a to musi pomóc !!!
Tak ... I jest to normalne macica musi ćwiczyć.A napisał Wam się lekko brzuch po złożeniu szwu?