Agatka29
Fanka BB :)
Dorotea a przy szwie bierz się jakieś globulki?Moze byc jeszcze Macmirror, u nas w szpitalu daja Gynalgin, bo tanszy jest.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dorotea a przy szwie bierz się jakieś globulki?Moze byc jeszcze Macmirror, u nas w szpitalu daja Gynalgin, bo tanszy jest.
Wlasnie kiedyś czytałam że przy szwie nie bierze się glbukek,6 lat ma. Tak chyba ten macmirror. Ja przy szwie nic nie brałam. Lekarz powiedział ze to nie powoduje infekcji i fakt faktem nie mialam ani w poprzedniej ciazy ani do tej pory.
Trzymam kciuki,napisz czy Cię zostawia czy pozwolą do końca w domkuHej, byłam wczoraj na wizycie u swojej lekarki, szyjka trzyma 15 mm i jest zamknięta, natomiast w trakcie badania małej miałam taki skurcz macicy, ze małej najpierw skoczyło tętno w gore a potem miała deceleracje. Dodatkowo wg niej od ostatniej wizyty za mało przybrała na wadze. Aktualnie 35+4 i wazy 2300. Po badaniu podłączyła mnie pod ktg i było już wszystko Ok. No wiec dzisiaj znowu mam się stawić do szpitala i tam zadecydują czy zostawiają mnie na obserwacje czy puszczają do domu. Mówiąc szczerze jestem już psychicznie zmęczona, bo od ponad miesiąca ciagle cos się dzieje.
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Oj ale Wam zazdroszczę już tych tygcześć dziewczyny
U mnie leci 27 tydzien
Dzis miałam wizytę szyjka bez zmian 2,7 cały czas i tasma trzyma bardzo dobrze.
Malutka wazy jakis kilogram.
Ja przy szwie uzywam 2 razy profilaktycznie macmiror complex 500.... szew tak samo jak pessar to ciało obce... oczywiście mam po oddane regularnie posiewy z pochwy raz na msc i mimo brania macmiror miałam juz bakterie...
naszczescie juz wyleczone
Mnie męczą skurcze rownież... ale lekarz mówi ze na usg obraz sie nie zmienia znaczy ze to nie sa groźne skurcze...
no oby mała lezy bardzo nisko i to wszystki poteguje....
Trzymam kciuki,napisz czy Cię zostawia czy pozwolą do końca w domku
Super najlepiej w domku,ale wiadomo nieraz trzeba być pod obserwacja !!Wczoraj wieczorem byłam na zapisie ktg, wszystko wyszło prawidłowo. Zapisał się nawet skurcz, ale mała podczas niego miała się w porządku, żadnych skoków tętna. Jesteśmy w domu
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom