reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ból i twardnienie brzucha, skracanie się szyjki macicy, skurcze

Majcyss tez dzis mam mieszane odczucia po wizycie tak jak zawsze czułam ulge tak dzis średnio...mi tez mała glowka zaczęła naciskać i lekarz nakazał mi jeszcze większego lezenia czyli np kazał mi zrezygnować z wizyty u hematologa gdyż wg niego wyniki mam w porzadku a lepiej żebym jak najwiecej w domu lezala.... no i weź tu bądź człowieku mądry niby nic takiego złego nje powiedział ale jednak jakis niedosyt pozostał... nawet nie mam fotki małej glowka nisko i nie chciał
naciskać...

spokojnie dziewczyny damy rade :))

reklama
No mi dużych szans na 34 tc nie daje. Bo szyjka sie wewnetrznie rozwiera mimo pessara i leżenia. Pierwszego dnia po wizycie bylo ze mna kiepsko ale mysle pozytywnie i byle do 32 plucka juz maja szanse same dzialac

w57ve6hhinlv2nr8.png

qb3cj44jybur1noz.png
A ty od którego tyg leżysz? I od którego tyg pessar?

Leze od 25( 2cm)a pessar od 26tc(1.8) w 28( rozwarcie wewnetrzne, dziecko glowka napiera) a 21tc bylo wszystko w porządku szyjka 4cm zamknieta wszystko u mnie szybko postepuje...

w57ve6hhinlv2nr8.png

qb3cj44jybur1noz.png

Leze od 25( 2cm)a pessar od 26tc(1.8) w 28( rozwarcie wewnetrzne, dziecko glowka napiera) a 21tc bylo wszystko w porządku szyjka 4cm zamknieta wszystko u mnie szybko postepuje...

w57ve6hhinlv2nr8.png

qb3cj44jybur1noz.png
Ale jak bylam w poniedzialek to narazie nic sie nie zmienilo to jest szansa ze stanie w miejacu wszystko...oby [emoji4]

w57ve6hhinlv2nr8.png

qb3cj44jybur1noz.png

Mnie to tak głową boli po tej wizycie ze szok. Następna mam 20 lutego i juz wcale na nią nie czekam. Wkurzył mnie potwornie dzisiaj ten moj gin. Nie chce żeby się ktoś ze mną poescil ale ewidentnie miał dzisiaj gorszy dzień. Jestem wściekła inne nie dbają o ciążę piją pala a tu trzeba się tyle nastresowac i wylac lez. Gawinka ja juz nawet nie mam nadziei ze się coś poprawi taka ta moja szyjka bez sensu jest słaba. Byle by wytrzymała jak najdłużej

Musi wytrzymać i tego się trzymajmy!

Dziewczyny, na jaki poród się szykujecie po tylu tygodniach/miesiącach ze szwami? Coś wasi lekarze już się wypowiadali?

reklama
Ja to myślę że u mnie znowu naturalny wiadomo na niektóre rzeczy nie ma się wplywu i przewidzieć nie można ale u mnie nie ma wskazań do cc

Do góry