reklama
Agula_1991
Fanka BB :)
U mnie cesarka ze względu na zbyt wąska miednice.
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Agula_1991
Dziewczyny, które maja nakaz całkowitego leżenia. Jak sobie radzicie z bólami wszystkiego ? Jakieś rady ?
Mam dzisiaj jakiś dzień zwatpienia z jednej strony sama nie dowierzam ze juz prawie 12 tyg leżenia za mną z drugiej nie wiem jak dam rade jeszcze te kilka tyg. Wydaje mi się ze te 6 tyg to upragnionej 30 jest tak odległe ze aż nie możliwe do wylezenia
Agatka29
Jejku po takim czasie lezenia można już mieć dość ale jesteś już bliżej niż dalej, twarde z nas babki musimy dać radę!!!Mam dzisiaj jakiś dzień zwatpienia z jednej strony sama nie dowierzam ze juz prawie 12 tyg leżenia za mną z drugiej nie wiem jak dam rade jeszcze te kilka tyg. Wydaje mi się ze te 6 tyg to upragnionej 30 jest tak odległe ze aż nie możliwe do wylezenia
A masz już dzieci czy to twoja pierwsza ciąża?
Czyli od 12 tyg leżysz non stop?
Kto Ci pomaga?
Ostatnia edycja:
Agatka mam 6 latke w domu. Mąż wszystko robi w domu ja tylko robie jeść malej jak go nie ma. Tak to praktycznie non stop leżę. Pociesza mnie ten fakt ze to moja ostatnia ciaza. Kolejny raz już nie dała bym rady a psychicznie to już napewno.
Agatka29
Dobrze ze maz pomaga, a jest sporo obowiązków pranie prasowanie sprzątać zakupy i tak w kółko, dobrze że córka już duża to się ogarnie troszkę sama,Agatka mam 6 latke w domu. Mąż wszystko robi w domu ja tylko robie jeść malej jak go nie ma. Tak to praktycznie non stop leżę. Pociesza mnie ten fakt ze to moja ostatnia ciaza. Kolejny raz już nie dała bym rady a psychicznie to już napewno.
Ja nam w domu 3 latka wulkan Energi, a jutro kontrol w szpitalu, az się boję co mi powie bo u mnie z pomocą ciężko będzie
reklama
Podziel się: