reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ból i twardnienie brzucha, skracanie się szyjki macicy, skurcze

U mnie CC ale nie ze wzgledu szyjki tylko blizny po CC

w57ve6hhinlv2nr8.png

qb3cj44jybur1noz.png

reklama
Dziewczyny, które maja nakaz całkowitego leżenia. Jak sobie radzicie z bólami wszystkiego ? Jakieś rady ?

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Mam dzisiaj jakiś dzień zwatpienia:( z jednej strony sama nie dowierzam ze juz prawie 12 tyg leżenia za mną z drugiej nie wiem jak dam rade jeszcze te kilka tyg. Wydaje mi się ze te 6 tyg to upragnionej 30 jest tak odległe ze aż nie możliwe do wylezenia

Mam dzisiaj jakiś dzień zwatpienia:( z jednej strony sama nie dowierzam ze juz prawie 12 tyg leżenia za mną z drugiej nie wiem jak dam rade jeszcze te kilka tyg. Wydaje mi się ze te 6 tyg to upragnionej 30 jest tak odległe ze aż nie możliwe do wylezenia
Jejku po takim czasie lezenia można już mieć dość ale jesteś już bliżej niż dalej, twarde z nas babki musimy dać radę!!!
A masz już dzieci czy to twoja pierwsza ciąża?
Czyli od 12 tyg leżysz non stop?
Kto Ci pomaga?

Ostatnia edycja:
Agatka mam 6 latke w domu. Mąż wszystko robi w domu ja tylko robie jeść malej jak go nie ma. Tak to praktycznie non stop leżę. Pociesza mnie ten fakt ze to moja ostatnia ciaza. Kolejny raz już nie dała bym rady a psychicznie to już napewno.

Agatka mam 6 latke w domu. Mąż wszystko robi w domu ja tylko robie jeść malej jak go nie ma. Tak to praktycznie non stop leżę. Pociesza mnie ten fakt ze to moja ostatnia ciaza. Kolejny raz już nie dała bym rady a psychicznie to już napewno.
Dobrze ze maz pomaga, a jest sporo obowiązków pranie prasowanie sprzątać zakupy i tak w kółko, dobrze że córka już duża to się ogarnie troszkę sama,
Ja nam w domu 3 latka wulkan Energi, a jutro kontrol w szpitalu, az się boję co mi powie bo u mnie z pomocą ciężko będzie

Mama też mieszka bardzo blisko wiec raz w tygodniu jest i też trochę ogarnia jak duży bałagan. Agatka a u ciebie który teraz tydzień? Miejmy nadzieje ze jutro na badaniu szyjka dalej będzie bez zmian:)

reklama
Do góry