Czyli od pojutrza... Ja jeszcze tydzieńOhooo skąś to znam hihihi
Ja staruje od soboty z powrotem do aktywności.
reklama
Merlie123
Zaangażowana w BB
Urodzilam 9.11 przyszła na swiat moja coreczka Natalia <3 waga 2970 51 cm..juz ładnie nabrała ponad 3kg wazymy porod wywolywany ekspresowy nie mam traumy fajne przeżycie hehe juz doszlam do siebie.. po prodzie. Malutka ma kolki dajemy krople jest lepiej.. noce nie przespane hehe ale taki urok macierzyństwa. Pozdrawiam was dziewczyny... aaa mialam zagrozona ciążę a wywolywali mi porod hehe takze glowa do gory!
kasia2309
Fanka BB :)
Gratulacje! [emoji4]Urodzilam 9.11 przyszła na swiat moja coreczka Natalia <3 waga 2970 51 cm..juz ładnie nabrała ponad 3kg wazymy porod wywolywany ekspresowy nie mam traumy fajne przeżycie hehe juz doszlam do siebie.. po prodzie. Malutka ma kolki dajemy krople jest lepiej.. noce nie przespane hehe ale taki urok macierzyństwa. Pozdrawiam was dziewczyny... aaa mialam zagrozona ciążę a wywolywali mi porod hehe takze glowa do gory!
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Futuremummy00
Zaangażowana w BB
Dziewczyny a ja dalej czekam.Jednak stwierdzili,że nie będą wywoływać porodu,szyjka zgładzona rozwarcie na 3 cm i do porodu zostaje w szpitalu.
@Futuremummy00 trzymam kciuki żeby sprawnie poszło.
Ja byłam wczoraj na wizycie, wszystko dobrze, szyjka wg usg 3 cm czyli się wydłużyła albo badanie jest dokładniejsze. w każdym razie dobre wieści
mały Klusek ma prawie 2 kg. wyprzedza termin o tydzień.
dziś 32 tc. SUKCES
Ja byłam wczoraj na wizycie, wszystko dobrze, szyjka wg usg 3 cm czyli się wydłużyła albo badanie jest dokładniejsze. w każdym razie dobre wieści
dziś 32 tc. SUKCES
Evelina87r
Fanka BB :)
No to super, teraz maly maraton po schodach i hejaDziewczyny a ja dalej czekam.Jednak stwierdzili,że nie będą wywoływać porodu,szyjka zgładzona rozwarcie na 3 cm i do porodu zostaje w szpitalu.
Trzymam kciuki za Was!
Futuremummy00
Zaangażowana w BB
DziękiNo to super, teraz maly maraton po schodach i heja
Trzymam kciuki za Was!
Ciotki forumowe tu trzymają za Was kciuki. Oby wszystko szybko poszło i maleństwo za chwileczkę przywitało się z mamusiąDziewczyny a ja dalej czekam.Jednak stwierdzili,że nie będą wywoływać porodu,szyjka zgładzona rozwarcie na 3 cm i do porodu zostaje w szpitalu.
No kochana szyja dłuuuuga... Superowo... Dzidzula duża cudownie@Futuremummy00 trzymam kciuki żeby sprawnie poszło.
dziś 32 tc. SUKCES
reklama
Futuremummy00
Zaangażowana w BB
Super wiessci KochanaNo kochana szyja dłuuuuga... Superowo... Dzidzula duża cudownie
Podziel się: