reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ból i twardnienie brzucha, skracanie się szyjki macicy, skurcze

reklama
Urodzilam :) 9.11 przyszła na swiat moja coreczka Natalia <3 waga 2970 51 cm..juz ładnie nabrała ponad 3kg wazymy :) :) porod wywolywany ekspresowy nie mam traumy fajne przeżycie hehe :) :) juz doszlam do siebie.. po prodzie. Malutka ma kolki dajemy krople jest lepiej.. noce nie przespane hehe ale taki urok macierzyństwa. Pozdrawiam was dziewczyny... aaa mialam zagrozona ciążę a wywolywali mi porod hehe takze glowa do gory!

Urodzilam :) 9.11 przyszła na swiat moja coreczka Natalia <3 waga 2970 51 cm..juz ładnie nabrała ponad 3kg wazymy :) :) porod wywolywany ekspresowy nie mam traumy fajne przeżycie hehe :) :) juz doszlam do siebie.. po prodzie. Malutka ma kolki dajemy krople jest lepiej.. noce nie przespane hehe ale taki urok macierzyństwa. Pozdrawiam was dziewczyny... aaa mialam zagrozona ciążę a wywolywali mi porod hehe takze glowa do gory!
Gratulacje! [emoji4]

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

@Futuremummy00 trzymam kciuki żeby sprawnie poszło.

Ja byłam wczoraj na wizycie, wszystko dobrze, szyjka wg usg 3 cm czyli się wydłużyła albo badanie jest dokładniejsze. w każdym razie dobre wieści :)
mały Klusek ma prawie 2 kg. wyprzedza termin o tydzień.

dziś 32 tc. SUKCES
No kochana szyja dłuuuuga... Superowo... Dzidzula duża :) cudownie

reklama
Do góry