Polecam Isle na kaszel i chrypkęDziewczyny dopadl mnie jakis kaszel.. macie jakies domowe sposoby? A moze ktoras z Was wie, czy można w 3trym syrop prawoslazowy?
Ostatnia edycja:
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Polecam Isle na kaszel i chrypkęDziewczyny dopadl mnie jakis kaszel.. macie jakies domowe sposoby? A moze ktoras z Was wie, czy można w 3trym syrop prawoslazowy?
WitajCześć dziewczyny,
Dopiero dziś dołączam do Was
Mam założony szew okrezny od 22tyg ciąży - obecnie 25tc. Leżę większość dnia.
Powiedzcie mi, bo wczoraj naliczyla 20 skurczy na dobę- czy to nie za dużo?
Lekarz cały czas mówi że to normalne... A ja się denerwuje..
Biorę Magne b6 3×2 nospe 2×1 i z zaleceń lekarza : tardyferon 2×1 oraz luteine 2×1. Tylko to średnio pomaga ...
Witaj.Cześć dziewczyny,
Biorę Magne b6 3×2 nospe 2×1 i z zaleceń lekarza : tardyferon 2×1 oraz luteine 2×1. Tylko to średnio pomaga ...
ja miałam nawet wiecej czasami, no lekarz mówił ze za dużo, ale wazniejsze jest to czy szyjkę skracają....Cześć dziewczyny,
Magne b6Dziewczyny, a jaki preparat magnezowy stosujecie, wszyscy magne b6 3x2? mi moja ginekolog zaleciła aspargin 2x1 i nie wiem co lepsze
Dziewczyny, a jaki preparat magnezowy stosujecie, wszyscy magne b6 3x2? mi moja ginekolog zaleciła aspargin 2x1 i nie wiem co lepsze