reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ból i twardnienie brzucha, skracanie się szyjki macicy, skurcze

Hej dziewczyny!!! Ja się szykuje do lekarza!!! Włosy umyć, ogarnąć się, zupę zrobić jeszcze przed i można jechać!!!! Kciuki proszę!!!!!

ET: 07.04.2017 [emoji173][emoji173][emoji173][emoji173]

Trzymamy kciuki !
Ja również dzisiaj idę do lekarza, mam tylko nadzieję że nie skończy się to skierowaniem do szpitala tak jak 2 wizyty wcześniej.
Miłego dnia Wam życzę

reklama
Halo halo! :D co to za cisza od rana? :)
Jak Wam nocka minęła? U mnie dzisiaj zabawny incydent. Ze względu na wyjazd męża juz drugi tydzień mam sporo miejsca w łóżku, co moje Pociechy skwapliwie wykorzystują :) dzisiaj przebudziłam się z córeczką po prawej, synkiem po lewej i pierworodnym w nogach łóżka, no i oczywiście z dzidzią w brzuchu, nie ma co mówić było ciasno ale miłośnie :p
Dzisiaj jest też u mnie kolejny wielki dzień - nasza córunia siedzi w brzuszku juz o 2 tygodnie dłużej niż jej poprzednik Antoś wcześniak :D 33t5d to był dla mnie taki przełom, od tamtego momentu każdy kolejny dzień w dwupaku to sukces! :)
kurczę fajnie...Pełna Chata :)
meldujcie co po wizytach, powodzenia!
Ja jutro Usg.

No i ja zapisuje sie na liste dzisiejszych wizyt :).zobaczymy co tam sie dzieje.Wizyte mam o 18:40 wiec jeszcze troche czasu jest, wiec tak dla odmiany troszke poleze ;)).Musze sie Wam przyznac ze od wczoraj mam calkiem dobry nastroj i zastanawiam sie czy to ta melisa zaczyna na mnie dzialac, czy sobie wmawiam ze dziala. Co prawda nigdy nie wierzylam w ziolka a tu takie zaskoczenie, w sumie nie wazne dzieki czemu bo liczy sie przeciez efekt :)

Ostatnia edycja:
No i ja zapisuje sie na liste dzisiejszych wizyt :).zobaczymy co tam sie dzieje.Wizyte mam o 18:40 wiec jeszcze troche czasu jest, wiec tak dla odmiany troszke poleze ;)).Musze sie Wam przyznac ze od wczoraj mam calkiem dobry nastroj i zastanawiam sie czy to ta melisa zaczyna na mnie dzialac, czy sobie wmawiam ze dziala. Co prawda nigdy nie wierzylam w ziolka a tu takie zaskoczenie, w sumie nie wazne dzieki czemu bo liczy sie przeciez efekt :)
Ja dostałam "nakaz" picia melisy od mojej Pani dr od kiedy okazało się że się udało i jestem w ciąży... I na noc działała cuda...

Ja już po wizycie!!! Z małym wszystko ok. I waży 1900 gr. Szyjka twarda zamknięta i długa (nie mierzył mi jej przez usg). I zrobił tylko takie zwykłe usg (nie dał mi opisu). No to super nformacje !! ja zeszlam z lozka i aktualnie mysle w co by sie wystroic, w koncu tak malo mam okazji zeby pokazac sie swiatu, ze musze pomyslec w czym by sie zaprezentowac :)

reklama
Do góry