reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ból i twardnienie brzucha, skracanie się szyjki macicy, skurcze

reklama
Ja osobiście obserwuję 2 rodzaje skurczy u siebie..twardnienie brzucha całego raczej nie bolesne i wtedy brzuch na chwile 10-15 sek robi się krzywy taki kwadratowy ;) i to chyba BH są skurcze bardziej. Drugie skurcze to spinanie na dole jakby ściskanie spodni plus uczucie parcia na mocz...przechodzą potem wyżej te są bolesne i te mnie martwia bardziej.
No to ja mam identyczne spostrzeżenia.

Dziewczyny czy zdarza się, że czujecie ruchy maleństwa bardzo nisko?
Ja odnoszę czasem takie wrażenie jak bym czuła te ruchy dosłownie na szyjce i odrazu schizuje że się skraca jeszcze bardziej. Jak to jest u Was?

Dziewczyny czy zdarza się, że czujecie ruchy maleństwa bardzo nisko?
Ja odnoszę czasem takie wrażenie jak bym czuła te ruchy dosłownie na szyjce i odrazu schizuje że się skraca jeszcze bardziej. Jak to jest u Was?
Ja też tak miewam, czasem to aż tak zakłuje do samego dołu... I po pęcherzu ciśnie, ale ja już jakies 2,5 miesiąca mam dzidzię baaaardzo nisko.

reklama
Do góry