i zero problemów z zaparciami hahaha tylko siku często latamTyyyyle wody o jacie! Super! Ja max 2l to juz i tak non stop w toalecie
reklama
ja biorę w trakcie jedzeniaBiorę femiferal, na czczo.. Jedna tabletkę, popijam czymś kwasnym. Zazwyczaj woda z cytryna aż mordke wykrzywia. Czekam pół godziny i jem śniadanie.
Lovi23
Fanka BB :)
Mi doktorka mówiła żeby na czczo lykac i te pół godziny poczekać aż się wchłonie. No ale mimo ze się stosuje do zaleceń - nie pomagaja biorę w trakcie jedzenia
Dżuls89
No to ja mam identyczne spostrzeżenia.Ja osobiście obserwuję 2 rodzaje skurczy u siebie..twardnienie brzucha całego raczej nie bolesne i wtedy brzuch na chwile 10-15 sek robi się krzywy taki kwadratowy i to chyba BH są skurcze bardziej. Drugie skurcze to spinanie na dole jakby ściskanie spodni plus uczucie parcia na mocz...przechodzą potem wyżej te są bolesne i te mnie martwia bardziej.
Evelina87r
Super. Najwazniejsze zeby zdrowe i o czasieHej dziewczyny,wczoraj bylam na badaniu.Ostatnio lekarz powiedział dziewczyna,ale miał slaby sprzet .Wczoraj za to dowiedziałam się ,ze synus się nam szykujeTeraz byleśmy tylko dotrwali do końca
sylvvia136
Zaciekawiona BB
Dziewczyny czy zdarza się, że czujecie ruchy maleństwa bardzo nisko?
Ja odnoszę czasem takie wrażenie jak bym czuła te ruchy dosłownie na szyjce i odrazu schizuje że się skraca jeszcze bardziej. Jak to jest u Was?
Ja odnoszę czasem takie wrażenie jak bym czuła te ruchy dosłownie na szyjce i odrazu schizuje że się skraca jeszcze bardziej. Jak to jest u Was?
Dżuls89
Ja też tak miewam, czasem to aż tak zakłuje do samego dołu... I po pęcherzu ciśnie, ale ja już jakies 2,5 miesiąca mam dzidzię baaaardzo nisko.Dziewczyny czy zdarza się, że czujecie ruchy maleństwa bardzo nisko?
reklama
sylvvia136
Zaciekawiona BB
Ja jak miałam takie uczucie, że bobo kopie po szyjce to doktorka powiedziała mi, że to są kopniaki w pęcherz Ale po prostu tak się odczuwa
To mi ulżyło
Podziel się: