reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ból i twardnienie brzucha, skracanie się szyjki macicy, skurcze

Hej dziewczyny!!! Ja się szykuje do lekarza!!! Włosy umyć, ogarnąć się, zupę zrobić jeszcze przed i można jechać!!!! Kciuki proszę!!!!!

ET: 07.04.2017 [emoji173][emoji173][emoji173][emoji173]

Trzymamy kciuki !
Ja również dzisiaj idę do lekarza, mam tylko nadzieję że nie skończy się to skierowaniem do szpitala tak jak 2 wizyty wcześniej.
Miłego dnia Wam życzę

reklama
Halo halo! :D co to za cisza od rana? :)
Jak Wam nocka minęła? U mnie dzisiaj zabawny incydent. Ze względu na wyjazd męża juz drugi tydzień mam sporo miejsca w łóżku, co moje Pociechy skwapliwie wykorzystują :) dzisiaj przebudziłam się z córeczką po prawej, synkiem po lewej i pierworodnym w nogach łóżka, no i oczywiście z dzidzią w brzuchu, nie ma co mówić było ciasno ale miłośnie :p
Dzisiaj jest też u mnie kolejny wielki dzień - nasza córunia siedzi w brzuszku juz o 2 tygodnie dłużej niż jej poprzednik Antoś wcześniak :D 33t5d to był dla mnie taki przełom, od tamtego momentu każdy kolejny dzień w dwupaku to sukces! :)
kurczę fajnie...Pełna Chata :)
meldujcie co po wizytach, powodzenia!
Ja jutro Usg.

No i ja zapisuje sie na liste dzisiejszych wizyt :).zobaczymy co tam sie dzieje.Wizyte mam o 18:40 wiec jeszcze troche czasu jest, wiec tak dla odmiany troszke poleze ;)).Musze sie Wam przyznac ze od wczoraj mam calkiem dobry nastroj i zastanawiam sie czy to ta melisa zaczyna na mnie dzialac, czy sobie wmawiam ze dziala. Co prawda nigdy nie wierzylam w ziolka a tu takie zaskoczenie, w sumie nie wazne dzieki czemu bo liczy sie przeciez efekt :)

Ostatnia edycja:
No i ja zapisuje sie na liste dzisiejszych wizyt :).zobaczymy co tam sie dzieje.Wizyte mam o 18:40 wiec jeszcze troche czasu jest, wiec tak dla odmiany troszke poleze ;)).Musze sie Wam przyznac ze od wczoraj mam calkiem dobry nastroj i zastanawiam sie czy to ta melisa zaczyna na mnie dzialac, czy sobie wmawiam ze dziala. Co prawda nigdy nie wierzylam w ziolka a tu takie zaskoczenie, w sumie nie wazne dzieki czemu bo liczy sie przeciez efekt :)
Ja dostałam "nakaz" picia melisy od mojej Pani dr od kiedy okazało się że się udało i jestem w ciąży... I na noc działała cuda...

Ja już po wizycie!!! Z małym wszystko ok. I waży 1900 gr. Szyjka twarda zamknięta i długa (nie mierzył mi jej przez usg). I zrobił tylko takie zwykłe usg (nie dał mi opisu). No to super nformacje !! ja zeszlam z lozka i aktualnie mysle w co by sie wystroic, w koncu tak malo mam okazji zeby pokazac sie swiatu, ze musze pomyslec w czym by sie zaprezentowac :)

reklama
Do góry