Lovi23
Fanka BB :)
Ale od czego mówił że te plamienia?No ja wczoraj bylam na wizycie, ogladal wszystko lekarz dokladnie a plamienia juz byly.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ale od czego mówił że te plamienia?No ja wczoraj bylam na wizycie, ogladal wszystko lekarz dokladnie a plamienia juz byly.
A kiedy miałaś zakładany?Nie zlekcewazyl. Mowil ze mozliwe ze przez pessar.
Tydzien temu. Zrobil mi jeszcze posiew na wszelki wypadek ale przed zalozeniem byl jałowy.A kiedy miałaś zakładany?
Rozumiemy Twoj strach, ja mam tak samo. Ciagle mysle ze cos sie wydarzy ale walcze. Walcze kazdego dnia. Musimy sie wspierac dziewczyny!Cześć dziewczyny
Jestem w ciazy - to moja trzecia ciaza ale mam jedna córeczkę .
Pierwsza córeczkę urodziłam prawie trzy lata temu , od 20 tc ciaza lezaca założony pessar z powodu skracania szyjki ale dotrwalysmy szczesliwie do końca 36 tc
Druga ciaza niestety zakończona 24 tc nagle odejście wod plodowych szyjka zgładzona mimo pessara założonego w 16 tc , córeczka dzielnie walczyła ponad 3 tyg niestety odeszła...
w chwili obecnej jestem w 10 tc obstawiona lekami luteina 10o x2 clexane kwasy dha itp , w 12 tc/13 tc mam mieć zakładany szew na szyjke .....
tak strasznie sie boje chciałabym do Was dołączyć
Nie bój się, wszystko będzie dobrzeCześć dziewczyny
Jestem w ciazy - to moja trzecia ciaza ale mam jedna córeczkę .
Pierwsza córeczkę urodziłam prawie trzy lata temu , od 20 tc ciaza lezaca założony pessar z powodu skracania szyjki ale dotrwalysmy szczesliwie do końca 36 tc
Druga ciaza niestety zakończona 24 tc nagle odejście wod plodowych szyjka zgładzona mimo pessara założonego w 16 tc , córeczka dzielnie walczyła ponad 3 tyg niestety odeszła...
w chwili obecnej jestem w 10 tc obstawiona lekami luteina 10o x2 clexane kwasy dha itp , w 12 tc/13 tc mam mieć zakładany szew na szyjke .....
tak strasznie sie boje chciałabym do Was dołączyć