Lovi23
Fanka BB :)
GratulacjeHej dziewczyny. Ja wczoraj urodziłam w 37 +5 ze względu na cholestaze. Porod wywolywany. Maly wazy 3280g i ma 53 cm
Napisane na LG-H850 w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
GratulacjeHej dziewczyny. Ja wczoraj urodziłam w 37 +5 ze względu na cholestaze. Porod wywolywany. Maly wazy 3280g i ma 53 cm
Napisane na LG-H850 w aplikacji Forum BabyBoom
Bedzie dobrze, wazne ze nie jest gorzej niz bylo. Trzymam kciuki !!Ja już po wizycie.Dziecko waży 1985 g,szyjki praktycznie nie mam,mówiła,że nie chce mierzyć ruszać.Rozwarcie mam na grubość palca czyli takie jak było 3 tygodnie temu.Mówiła żebym choć ze 3 tygodnie wytrzymała.
A który tydzień?Mi moja ginekolog mówi,że jak są plamienia to od razu do szpitala.No mnie jeszcze te plamienia martwia ktoras z Was miala na tym etapie ciazy?
No mnie jeszcze te plamienia martwia ktoras z Was miala na tym etapie ciazy?
Ja już po wizycie.Dziecko waży 1985 g,szyjki praktycznie nie mam,mówiła,że nie chce mierzyć ruszać.Rozwarcie mam na grubość palca czyli takie jak było 3 tygodnie temu.Mówiła żebym choć ze 3 tygodnie wytrzymała.
U mnie tez tak byloU mnie w pierwszej ciąży plamienie też było efektem skrócenia i rozwarcia szyjki