reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ból i twardnienie brzucha, skracanie się szyjki macicy, skurcze

Pojechalam do mojego lekarza bo akurat dzisiaj ma dzien przyjec. Na szczescie nie sa to wody plodowe. Na wzierniku po badaniu zostalo mu troche sluzu z krwia i pobral posiew ale nie kazal sie martwic. Powiedzial ze to moze byc przez pessar. Jutro mam sie zglosic na ktg. Mam nadzieje ze nic zlego sie nie wydarzy!
A który to tydzień?

reklama
Taka bylam zestresowana ze myslalam ze zemdleje, cala sie trzeslam. Zafundowalam mojemu malenstwu niezla dawke stresu :( caly organizm to odczul bo od razu bol podbrzusza a teraz brzuszek sie stawia czesciej :(

Taka bylam zestresowana ze myslalam ze zemdleje, cala sie trzeslam. Zafundowalam mojemu malenstwu niezla dawke stresu :( caly organizm to odczul bo od razu bol podbrzusza a teraz brzuszek sie stawia czesciej :(
Ale ważne że lekarz Cię uspokoił. Po takiej wizycie to już można się troszkę odstresować. Teraz poleżysz i pewnie wszystko się wyciszy :) najgorzej stresować się tym że się stresujesz, my kobiety jesteśmy w tym mistrzyniami :p

Hej dziewczyny. Ja wczoraj urodziłam w 37 +5 ze względu na cholestaze. Porod wywolywany. Maly wazy 3280g i ma 53 cm

Napisane na LG-H850 w aplikacji Forum BabyBoom
Gratulacje! Super, że jesteście już razem [emoji4] mam nadzieję że z Tobą i maluszkiem wszystko z porządku i szybko pójdziecie do domku! [emoji4]

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry