reklama
Lovi23
Fanka BB :)
Ja ostatnio dostałam tabletki clocrimazolum, no więc zaaplikowalam... rano wstaje.. No widzę pozostałości po tabletce Ale do tego praktycznie całe majtki jakby mokre. [emoji33]Ja mam naprawde ciezki okres :/ dzis sobie ciagle poplakuje jeszcze ciagle mam uplawy i ciagle sie stresuje ze to wody :/ jestem swiadoma tego ze to pessar i leki dopochwowe ale zawsze górują te mysli pesymistyczne :/
Myślałam, że umrę na zawał i już pierwsza myśl, że może to wody mi odeszły. Obserwowałam Ale nic takiego już nie miało miejsca więc stwierdziłam, że to efekt tabletki.
Dżuls89
I jak, uspokaja się troszkę?Byłam u lekarza bo ciągle bóle okresowe i niedobrze. Ja juz na niego nie mam sily. Mdlosci mam całą ciążę. Zawsze mu to powtarzam to dziś łaskawie obejrzał mi wątrobę i stwierdził że jest uszkodzona. Nie mam woreczka. I jest straszny ucisk na nia. Kazał zrobić w pt ktg w szpitalu o przyjść do niego z opisem bo będzie miał dyżur. Jeśli wyjdzie coś nie tak to trzeba będzie rozwiązać ciaze. A to dopiero 35tc3d. Nawet na szyjke nie spojrzal. Dzisiaj jeszcze poklocilam się z mama i teraz stawia mi się brzuch co parę minut. Poczekam czy się uspokoi. Do tego boli krzyż.
Dżuls89
Hmm... Ja Ci powiem, że często miewam takie właśnie odczucie mokrości. Tylko że ja leżąc cały dzień i to jeszcze przy tej letniej pogodzie za oknem, to się po prostu bardzo pocę na całym ciele. Nawet w nocy budzę się zlana potem :/ no i myślę że to może u mnie tym jest spowodowane. Przynajmniej włączam nieco codziennej gimnastyki na częste pryszniceJa ostatnio dostałam tabletki clocrimazolum, no więc zaaplikowalam... rano wstaje.. No widzę pozostałości po tabletce Ale do tego praktycznie całe majtki jakby mokre. [emoji33]
Myślałam, że umrę na zawał i już pierwsza myśl, że może to wody mi odeszły. Obserwowałam Ale nic takiego już nie miało miejsca więc stwierdziłam, że to efekt tabletki.
lienka
ja mam tak rano po luteinie i boję się że to uśpi moją czujność. Kupilam sobie 2 wkładki diagnozujace wody płodowe.Ja ostatnio dostałam tabletki clocrimazolum, no więc zaaplikowalam... rano wstaje.. No widzę pozostałości po tabletce Ale do tego praktycznie całe majtki jakby mokre. [emoji33]
Lovi23
Gdzie takie wkładki kupiłaś?ja mam tak rano po luteinie i boję się że to uśpi moją czujność. Kupilam sobie 2 wkładki diagnozujace wody płodowe.
lienka
przez internet na allegro clear blue. Można tez kupic papierki lakmusowe do badania ph. Lekarze tak sprawdzaja. Taniej wychodziGdzie takie wkładki kupiłaś?
justa355
Zaangażowana w BB
Tak teraz mniej więcej co godzinkę. Szpital blisko gdyby coś.I jak, uspokaja się troszkę?
justa355
Zaangażowana w BB
Wiem co to znaczy...tez poplakuje często. .. kup sobie te wkładki.Ja mam naprawde ciezki okres :/ dzis sobie ciagle poplakuje jeszcze ciagle mam uplawy i ciagle sie stresuje ze to wody :/ jestem swiadoma tego ze to pessar i leki dopochwowe ale zawsze górują te mysli pesymistyczne :/
reklama
Pojechalam do mojego lekarza bo akurat dzisiaj ma dzien przyjec. Na szczescie nie sa to wody plodowe. Na wzierniku po badaniu zostalo mu troche sluzu z krwia i pobral posiew ale nie kazal sie martwic. Powiedzial ze to moze byc przez pessar. Jutro mam sie zglosic na ktg. Mam nadzieje ze nic zlego sie nie wydarzy!
Podziel się: