Krew mocz crp mam już wyniki wszystko w normie nawet hemoglobina mi się podniosła bo miałam anemię. Czyli rzeczywiście musi uciskać gdzies i od tego mam zgage aż zwracam.Brzuch mam malutki a dzidzia ok 3 kg już to możliwe. No trudno muszę wytrzymac,już niedługo u Ciebie to rzeczywiście z tym to woreczkiem musisz uważać.a Twój lekarz pracuje w któryms szpitalu? Mi moja lekarka dawała skierowania a potem tam pisała zlecenia. Twój lekarz napewno ma jakis plan co z Tobą zrobić jutro popytaj go jak to widzi
reklama
U
użytkownik 167877
Gość
Kurde pomylilam watki sorki
figowa mama
Fanka BB :)
a ja mam termin za 2 dni. Wczoraj dopiero odszedł mi czop. Ale w sumie w poprzednich ciążach odchodził w czasie porodu, np. przy drugim przy 4 cm rozwarcia. Ciekawa jestem, ile mam teraz, ponad tydzień temu było 1,5 cm rozwarcia i Mały 3600g. Męczą mnie skurcze, upały, brak swobody ruchów, w sumie przytyłam jakieś 19 kg... Ale tu leci 40 tc, a lekarz przed szwem dawał tylko kilka tygodni. Bylebym jak poprzednio nie przenosiła o dwa tygodnie ;-)
Dziewczyny dzisiaj w końcu wychodze ze szpitala:-)Lekarz mnie dzisiaj badał i mówi ze jest zadowolony ze szew trzyma,robił tez USG i dzieci znowu sporo urosły i maja długie nogi:-)))Tylko trzeba leżeć, no ale trudno jak trzeba to nie ma problemu oby wszystko było dobrze.
figowa mama
Fanka BB :)
A ja się melduje z porodowki
reklama
Merlie123
Zaangażowana w BB
Dziewczyny dzisiaj w końcu wychodze ze szpitala:-)Lekarz mnie dzisiaj badał i mówi ze jest zadowolony ze szew trzyma,robił tez USG i dzieci znowu sporo urosły i maja długie nogi:-)))Tylko trzeba leżeć, no ale trudno jak trzeba to nie ma problemu oby wszystko było dobrze.
To super wiadomość a w którym tygodniu jesteś?
Podziel się: