reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ból i twardnienie brzucha, skracanie się szyjki macicy, skurcze

Aga swietna wiadomość..... Inny lekarz i inne podejscie, lepsze.

f2w3krntoibfzvtv.png

relgx1hpxnktoe3t.png

reklama
Mam ochotę zamówić od jednej osoby na allegro pościel, kołderkę z poduszką, rożek, przewijak, rogal do karmienia ale zastanawiam się czy nie za wcześnie.

Napisane na XT1572 w aplikacji Forum BabyBoom

Chciałam zamówić i gdy wszystko będzie, będę mogła po mału wyprać i wyprasować. Bo prasowanie koniecznie na raty. Szczególnie, że łapie mnie rwa kulszowa i boli przy chodzeniu [emoji58]

Marlie swietna wiadomość. Teraz cierpliwie czekaj, bez stresu i odpoczywaj.
Jouliettka daj znać jak to aliexpress-czy warto tam zamawiać

f2w3krntoibfzvtv.png

relgx1hpxnktoe3t.png

Marlie swietna wiadomość. Teraz cierpliwie czekaj, bez stresu i odpoczywaj.
Jouliettka daj znać jak to aliexpress-czy warto tam zamawiać

f2w3krntoibfzvtv.png

relgx1hpxnktoe3t.png
Zamawiałam już niejednokrotnie dla córci ubranka i byłam bardzo zadowolona. Jakoś super, tylko czas oczekiwania około miesiąc.
Teraz dla małego zamówiłam pieluszki muślinowe, buciki, glinkę do zrobienia odcisków, kocyk przytulankę, otulacz. Zobaczymy jak przyjdą.

reklama
Witajcie :)
Dziś na obchodzie był bardzo fajny lekarz i sam z siebie powiedział, ze najprawdopodobniej 19 czerwca zrobią mi cesarke :) a wcześniej dostanę druga dawkę sterydow.
No i dobrze, mam już przynajmniej jakiś przybliżony termin :)

No to super :) będziesz rodzic w moim terminie :)!

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry