reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ból i twardnienie brzucha, skracanie się szyjki macicy, skurcze

Marcysia super wiadomosc :) w szpitalu zwariowac mozna. Mysl pozytywnie. Bedziecie wkrotce w nowym domu, a maly jest silny to pewnie jak obskoczycie tych specjalistow to okaze sie, ze jest zdrowy. Tego Ci zycze :)

Aga popros meza o swoj zestaw kawa + brownie, a na pewno humor Ci sie poprawi.

U mnie ciezka noc byla. Mala na wieczor po karmieniu wszystko zwrocila. Potem krzyczala, ze jest glodna to ja nakarmilam i sie zaczal okropny atak kolki, ktory sie skonczyl po karmieniu o 2 w nocy. Na szczescie pozniej juz spala normalnie... mam dzisiaj kryzys chyba i mi sie plakac chce.

Płacz ja tez z bólu sobie płacze pod prysznicem by nikt nie widział ale co się dziwić tyle miesięcy człowiek wymęczony zmęczony i teraz jescze bez formy ...

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Kathleen a tak sie balas o tą laktacje. A moze sprobuj sciagnac tylko do momentu ulgi i wtedy maly bedzie mial co jesc [emoji6].
Mamę wykorzystuj póki możesz [emoji12].

f2w3krntoibfzvtv.png

relgx1hpxnktoe3t.png

Dziewczyny jakie pasy poporodowe polecacie?

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Ja kupilam taki . Link do: BABYONO PAS BRZUSZNY POPORODOWY MODELUJĄCY S

Jest fajny jego sie wklada od dolu nie jest rozpinany i uwazam ze to jest fajne bo z takim pasem to wyjsc mozna i nie widac nawet .a te na rzepy widac i haczą. Tylko musialabys sie dobrze zmierzyc . Ja kupilam rozmiar s bylam bardzo chuda przed ciaza . Mam nadzieje ze wejde w niego bo faktycznie ma takie wymiary jak tam pisze w tabelce. [emoji111][emoji111]

Jestesmy po kontroli u lekarza, mały za mało przybiera karzą mi go budzi a jego się nie da obudzić ...

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Wiesz ja mialam problem ze maly zasypial przy karmieniu . Zeby go rozruszac troche pytalam kolezanek co robia itp. To mozesz sprobowac rozebrac melego i w pieluszcze tetrowej go owonac i karmic. Przed karmieniem zmieniac pampersa to tez rozbudza. Ja jeszcze swojego lekko podszczypywalam po lydkach i stukalam delikatnie w policzek . Oczywscie podkreslam delikatnie [emoji23][emoji23][emoji23][emoji111][emoji111][emoji111] nie maletrelowalam dziecka [emoji123][emoji123]

Ja kupilam taki . Link do: BABYONO PAS BRZUSZNY POPORODOWY MODELUJĄCY S

Jest fajny jego sie wklada od dolu nie jest rozpinany i uwazam ze to jest fajne bo z takim pasem to wyjsc mozna i nie widac nawet .a te na rzepy widac i haczą. Tylko musialabys sie dobrze zmierzyc . Ja kupilam rozmiar s bylam bardzo chuda przed ciaza . Mam nadzieje ze wejde w niego bo faktycznie ma takie wymiary jak tam pisze w tabelce. [emoji111][emoji111]

A głupie pytanie a jak dobieralas rozmiar ? Czyli zmierzyć się ile mam teraz i trzeba jakiś rozmiar mniejszy wziąć? Czy tyle ile mam to taki dobrać?

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Ja moją małą jeszcze przecierałam wilgotnym chusteczkami. U nas tak ospałość była związana głównie z żółtaczką i położna doradziła nam jeszcze żebyśmy na drzemki w ciągu dnia ustawiali małą w wózku pod oknem żeby łapała słońce chociaż na buzię ( oczywiście nie ostre słońce ale takie z rana do 10 i po południu po 16).

reklama
Jeju..... Od wieczora mam hardkor z szyjką..... Mała tak mnie wali, że szok..... Pare razy aż łzy poleciały..... Ale sie opuszczamy i coś malejemy.... Ciekawe co jutro na usg wyjdzie z wodami [emoji4]

f2w3krntoibfzvtv.png

relgx1hpxnktoe3t.png

Do góry