reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ból i twardnienie brzucha, skracanie się szyjki macicy, skurcze

reklama
Tu dziewczyny mówią, masaż szyjki bardzo boli. Skurcze po oksytocynie są rzeczywiście mega bolesne, wiem bo miałam. Ale przynajmniej są bo ten cewnik to raczej tylko szyjkę rozwiera, a skurczy nie robi...
Wlasnie jedna po całym dniu z cewnikiem poszła spać :)

Hej. Ja dzis na badanka przed czwartkowa wizyta. Mi sie chce ogorkow malosolnych wiec przy okazji zalicze bazar [emoji1].

xnw4krnt83prf1c3.png

relgx1hpxnktoe3t.png

Dzień dobry :)
Dziś z rana tak przyjemnie, chłód przez okno wpada do pokoju, a podobno ma być upał :szok:
Ja się w upały czuje teraz jak stara babcia z menopauza i nadciśnieniem...uderzenia gorąca, zawroty głowy, walenie serca... masakra, wczoraj pół oddziału miało takie objawy, puls ponad 100, ja tez. Chyba przez zmianę pogody. Dziś poki co lepiej.
Zaraz poranne Ktg i obchod, a potem ponprostu muszę przetrwac kolejny dzień. Super :)

Kathleen,
Jak u ciebie sytuacja?

Hej dziewczyny, No to dziś chyba mój dzień :( noc nieprzespana dzisiaj cewnik - i jak coś to jeszcze dziś okscytocyna co pomaga na szybki poród? Przysiady? Szczerze ból przy wypróżnieniu jest okropny a wypluć dziecko ... nie powiem żebym była wylajtowana dziś ... jakby to wszystko samo nie mogło się zacząć :(

Znacie sposoby na wywołanie porodu?

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
A tak na poważnie to się zaczynam bać ...

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Nie boj sie kochana. To nas nie ominie nie dzis to jutro [emoji23] pamietaj jak bedziesz sie bała , ze moze byc gorzej to juz gorzej nie bedzie . Porod nie jest straszny gorsza jest niewiedza co cie czeka za chwile[emoji5] jestesmy do tego stworzone [emoji5][emoji5][emoji5][emoji5]

Do góry