reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ból i twardnienie brzucha, skracanie się szyjki macicy, skurcze

Ech wzięłam clexane oby przez 12h nic sue nie wydarzyło, twierdzą ze nie urodzę i jutro okscytocyna ale jestem zła na siebie...najwyżej będę rodzic w bólach az płakać chce mi się ze złości ...z głupoty mojej nawet położna mi mowila i poszła specjalnie do lekarza czy mi podać ...

To po co nic nie jesc żeby być na cesarkę gotowym ale clexane podają aaaaaaa ale jestem wkurw...

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Justyna śliczny [emoji7]
Kathleen głowa do góry. Bedzie dobrze. Nie ma co sie nastawiac negatywnie na porod.

xnw4krnt83prf1c3.png

Kathleen. Nie ma co się złością, pewnie poprostu odwlecze się o jeden dzień. Poproś o czopek na wyproznienie, będziesz już gotowa na wszystko ;)

Napisane na F3211 w aplikacji Forum BabyBoom

W sumie już dobrze. Wybieram się dziś na kontrolę. Jeszcze trochę kaszle ale ja po chorobie zawsze długo kasłałam. Ogólnie jest ok[emoji4]

Napisane na XT1572 w aplikacji Forum BabyBoom
To daj znać jak po wizycie. Aby zmian na oskrzelach juz nie było. Ale skoro juz dobrze sie czujesz to jest ok.

xnw4krnt83prf1c3.png

reklama
Do góry