AgaBabajaga
Fanka BB :)
Marcysia,
a czujesz się juz troszkę lepiej fizycznie?
a czujesz się juz troszkę lepiej fizycznie?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Justyna mój jest jeszcze malutki a dziś też ma bardzo aktywny dzień.Synus caly dzien daje czadu. Jestem tak skopana ze az cos mnie boli co jakis czas. Zastanawiam sie czy cos zaczyna sie dziac? Troche sie boje !
Kochana boje sie isc spac zeby sie nie zaczelo nic w noc. U mnie jutro 39tydz.skonczony wiec wszystko sie moze zdarzyc....Justyna mój jest jeszcze malutki a dziś też ma bardzo aktywny dzień.
Napisane na XT1572 w aplikacji Forum BabyBoom
Marcysia ale moj synek jest przez caly czas taki aktywny. Ja nie widze roznicy w ilosci rochow. Dzis po prostu na dole brzucha bardziej grzebal. Moj gin powiedzial mi ze jak glowka zejdzie do kanalu to bede mniejsze ruchy a tak to normalnie dziecko bedzie sie zachowywaloJustyna33. W ostatnich tygodniach dziecko raczej za wiele się nie rusza. Jeśli ruchy są nietypowo intensywne to lepiej to sprawdzić na IP
Napisane na F3211 w aplikacji Forum BabyBoom