reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ból i twardnienie brzucha, skracanie się szyjki macicy, skurcze

reklama
Właśnie fizycznie niestety nie ma poprawy. Strasznie piecze mnie blizna po prawej stronie, tak że jak wstaje to robi mi się jasno przed oczami. Mam się więcej pionizowac nawet siadać na łóżku, ale tak mnie boli ze az dech tracę. Chyba muszę dać sobie więcej czasu. Dostaje antybiotyk obligo, więc myślę że jeśli wdalaby się jakaś infekcja w ranę, to chyba antybiotyk powinien zwalczyć. Sama nie wiem co myśleć. Powiem lekarzowi to będą mnie męczyć na usg i jeszcze bardziej uxiskac to miejsce

Napisane na F3211 w aplikacji Forum BabyBoom

Justyna33. W ostatnich tygodniach dziecko raczej za wiele się nie rusza. Jeśli ruchy są nietypowo intensywne to lepiej to sprawdzić na IP

Justyna33. W ostatnich tygodniach dziecko raczej za wiele się nie rusza. Jeśli ruchy są nietypowo intensywne to lepiej to sprawdzić na IP

Marcysia ale moj synek jest przez caly czas taki aktywny. Ja nie widze roznicy w ilosci rochow. Dzis po prostu na dole brzucha bardziej grzebal. Moj gin powiedzial mi ze jak glowka zejdzie do kanalu to bede mniejsze ruchy a tak to normalnie dziecko bedzie sie zachowywalo

reklama
Do góry