reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ból i twardnienie brzucha, skracanie się szyjki macicy, skurcze

reklama
Matko, a ja w 29tc czuje się jak słoń! Dziś na liczniku trochę ponad 14 kg, a wydaje mi się, że nie jem więcej niż normalnie. Nie jadam tych wszystkich niezdrowych przekąsek... nawet lekarz się przejal :-)

Ja kilka dni temu wlazlam na wagę szpitalna i okazało się, ze mam 13 kg na plusie. Ale od tego czasu jestem do przodu o kilka czekolad i wiele ciastek wiec obecnie wagę omijam szerokim łukiem :)
Justyna ty wyglądasz bardzo dobrze, tak akurat:) ja mam chyba większy brzuch a u mnie dopiero 33 tc.

Ja kilka dni temu wlazlam na wagę szpitalna i okazało się, ze mam 13 kg na plusie. Ale od tego czasu jestem do przodu o kilka czekolad i wiele ciastek wiec obecnie wagę omijam szerokim łukiem :)
Justyna ty wyglądasz bardzo dobrze, tak akurat:) ja mam chyba większy brzuch a u mnie dopiero 33 tc.
Aga zdecydowanie dluzej i wiecej lezysz niz ja. To wszystko ma znaczenie. A jakie czekolady jesz, gorzkie?
Ja przerzucilam sie na gorzkie ale juz nie sa takie dobre i nie ciagnie mnie tak do nich. A poza tym zaraz mam problem z 2jka wiec raczej unikam. Wczoraj skusilam sie na 2ciatka oreo. Lodow jem w ostatnim miesiacu najwiecej.

Justyna super wyglądasz. Brzunio śliczny-piłeczka. Ja na plusie 10,5 kg wiec do porodu do 12 pewnie dobije. Tak jak w 1 ciąży. U mnie niestety procz brzucha i biustu poszlo troszke w biodra i uda-standard. Ale slodyczy troche idzie i jeszcze ostatnio mam ochote na slodkie picie.

xnw4krnt83prf1c3.png

Dzień dobry :)
Chyba będzie upał dziś bo już jest ciepło, za zwykły spacer po parku dałabym dużo ;)
Dziś noc w miarę przespana, tylko 3 pobudki na siku i o 6 koniec spania.
Dobrze, ze już sobota ale niech szybko mija:)

Justyna super wyglądasz. Brzunio śliczny-piłeczka. Ja na plusie 10,5 kg wiec do porodu do 12 pewnie dobije. Tak jak w 1 ciąży. U mnie niestety procz brzucha i biustu poszlo troszke w biodra i uda-standard. Ale slodyczy troche idzie i jeszcze ostatnio mam ochote na slodkie picie.

xnw4krnt83prf1c3.png
Kindziorek dziekuje. Mi w uda, posladki i biodra tez poszlo i to sporo. Mam wrazenie ze juz na kolanami mam cellulit. Brzuszek spadnie to polodu bede biegac zeby do formy wrocic. Wesele mam 29.07 i mam nadzieje se wejde w swoje piekne kiecunie

reklama
Hello, hello. A ja nie pisałam bo wciągnęła mnie książka. Jakoś ten czas leci w szpitalu. Jutro pęknie tydzień pobytu. A jeszcze trochę przedemna. Szukam wysokich majtek ciążowych, bo jak zakładam niskie to boli mnie brzuch. Może polecicie jakiś sklep z bielizną ciążowa w dobrej cenie. Pogoda ładna. Śpimy z otwartym oknem jak bobry. Miłego dzionka mamusie

Napisane na F3211 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry