Jouliettka
Fanka BB :)
Justyna super wieści [emoji4]
Napisane na XT1572 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na XT1572 w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Leżę. Oj znowu zaczął bardziej twardnieć i kręgosłup zaczął boleć. Z poduszka pod pupa zaczyna boleć mnie blizna po cc ponieważ maluch jest bardzo nisko i daje wtedy kopniaki w blizne. i wtedy jeszcze gorzej mam . Ale za to mam podniesione łóżko w nogachJoulietta jedz liście szpinaku są rewelacyjne na żelazko. Jem codziennie po 3,4szt.surowych liści na kanapce i w ciągu m-ca hemoglobina podniosła mi się do góry o 1,4. Pistacje też mają żelazko.
Jak lubisz wątrobke, żółtko jajka i kaszanke to też wskazane. Ja tego nie jadłam.
Żeby żelaza dobrze się wchłanialo trzeba wit. C stosować i ja pije sok świeżej 2/2cytryny. Efekt jest jak widać. Wczoraj odebrałam morfologie i mam 12,6 :-)
Powodzenia.
Jazka leż tak jak dziewczyny piszą. Poduszka pod tyłek. W ciągu 5tyg.nawet nie drgnęła mi szyjka. Do tej pory tak leżę, a zaraz zacznę 39tydz.
Kathleen nie moge uwierzyc że juz w przyszłym tygodniu malucha będziesz mieć przy sobie. Bo wierze ze z maluszkiem bedzie dobrze i będzie z Tobą.
Jouliettka trzymam kciuki by Twoja infekcja szybko przeszla i nie przerodziła sie w angine
A ja gdzie wypatrze dobre ceny promocje to kupuje dla malej. Dzis Oilan, wczoraj chusteczki nawilzane i proszek do prania.....
Kathleen, ja po teście oksytocynowym nie miałam nawet pół skurczu
Może ci młody zrobi niespodziankę na dzień matki
U nas od razu mówią, że najpierw sn a jeśli według nich będą wskazania to ccJazka,
po cesarce nie mogą cie zmusić do SN, ty musisz się zgodzić na SN.
W moim szpitalu proponują od razu cc jesli pierwsze było cc.