reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ból i twardnienie brzucha, skracanie się szyjki macicy, skurcze

reklama
Justyna cieszę się. Zarówno z powodu taty i jak szyjki.

xnw4krnt83prf1c3.png

Joulietta jedz liście szpinaku są rewelacyjne na żelazko. Jem codziennie po 3,4szt.surowych liści na kanapce i w ciągu m-ca hemoglobina podniosła mi się do góry o 1,4. Pistacje też mają żelazko.
Jak lubisz wątrobke, żółtko jajka i kaszanke to też wskazane. Ja tego nie jadłam.
Żeby żelaza dobrze się wchłanialo trzeba wit. C stosować i ja pije sok świeżej 2/2cytryny. Efekt jest jak widać. Wczoraj odebrałam morfologie i mam 12,6 :-)
Powodzenia.

Jazka leż tak jak dziewczyny piszą. Poduszka pod tyłek. W ciągu 5tyg.nawet nie drgnęła mi szyjka. Do tej pory tak leżę, a zaraz zacznę 39tydz.:-D
Leżę. Oj znowu zaczął bardziej twardnieć i kręgosłup zaczął boleć. Z poduszka pod pupa zaczyna boleć mnie blizna po cc ponieważ maluch jest bardzo nisko i daje wtedy kopniaki w blizne. i wtedy jeszcze gorzej mam . Ale za to mam podniesione łóżko w nogach

Kathleen nie moge uwierzyc że juz w przyszłym tygodniu malucha będziesz mieć przy sobie. Bo wierze ze z maluszkiem bedzie dobrze i będzie z Tobą.
Jouliettka trzymam kciuki by Twoja infekcja szybko przeszla i nie przerodziła sie w angine

A ja gdzie wypatrze dobre ceny promocje to kupuje dla malej. Dzis Oilan, wczoraj chusteczki nawilzane i proszek do prania.....

xnw4krnt83prf1c3.png

W nastepnym ale cos czuje ze sue przeciągnie do końca maja ....

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Pierwsza ciąża niespełna 5 lat temu zakończyła się cięciem z powodu wysokie proste stawienie główki, spowodowane wadą miednicy. Teraz co lekarze to inna opinia, jedni mówią ma być cięcie bo jest za krótką i bardzo ciasna miednica inni że dopiero jeśli sn się nie uda to cięcie. A ja tak sobie myślę czy ginekolodzy to na prawdę ginekolodzy i nie zamienili się z osłami na głowy.

reklama
Pytałam jakiś czas temu mojego lekarza o to i powiedział mi, ze lekarz nie moze zmusić do SN pacjentki po cc. Może sugerować, próbować namówić ale decyzja należy do pacjentki.
Wczoraj na usg tez mi tak, inny lekarz, powiedział. SN po cc jest jednak ryzykowne wiec, tak na logikę, to kobieta musi podjąć albo nie takie ryzyko.
Dziwne maja podejście w tym waszym szpitalu.

Do góry