reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ból i twardnienie brzucha, skracanie się szyjki macicy, skurcze

reklama
Matko, a ja w 29tc czuje się jak słoń! Dziś na liczniku trochę ponad 14 kg, a wydaje mi się, że nie jem więcej niż normalnie. Nie jadam tych wszystkich niezdrowych przekąsek... nawet lekarz się przejal :-)

Ja kilka dni temu wlazlam na wagę szpitalna i okazało się, ze mam 13 kg na plusie. Ale od tego czasu jestem do przodu o kilka czekolad i wiele ciastek wiec obecnie wagę omijam szerokim łukiem :)
Justyna ty wyglądasz bardzo dobrze, tak akurat:) ja mam chyba większy brzuch a u mnie dopiero 33 tc.

Ja kilka dni temu wlazlam na wagę szpitalna i okazało się, ze mam 13 kg na plusie. Ale od tego czasu jestem do przodu o kilka czekolad i wiele ciastek wiec obecnie wagę omijam szerokim łukiem :)
Justyna ty wyglądasz bardzo dobrze, tak akurat:) ja mam chyba większy brzuch a u mnie dopiero 33 tc.
Aga zdecydowanie dluzej i wiecej lezysz niz ja. To wszystko ma znaczenie. A jakie czekolady jesz, gorzkie?
Ja przerzucilam sie na gorzkie ale juz nie sa takie dobre i nie ciagnie mnie tak do nich. A poza tym zaraz mam problem z 2jka wiec raczej unikam. Wczoraj skusilam sie na 2ciatka oreo. Lodow jem w ostatnim miesiacu najwiecej.

Justyna super wyglądasz. Brzunio śliczny-piłeczka. Ja na plusie 10,5 kg wiec do porodu do 12 pewnie dobije. Tak jak w 1 ciąży. U mnie niestety procz brzucha i biustu poszlo troszke w biodra i uda-standard. Ale slodyczy troche idzie i jeszcze ostatnio mam ochote na slodkie picie.

xnw4krnt83prf1c3.png

Dzień dobry :)
Chyba będzie upał dziś bo już jest ciepło, za zwykły spacer po parku dałabym dużo ;)
Dziś noc w miarę przespana, tylko 3 pobudki na siku i o 6 koniec spania.
Dobrze, ze już sobota ale niech szybko mija:)

Justyna super wyglądasz. Brzunio śliczny-piłeczka. Ja na plusie 10,5 kg wiec do porodu do 12 pewnie dobije. Tak jak w 1 ciąży. U mnie niestety procz brzucha i biustu poszlo troszke w biodra i uda-standard. Ale slodyczy troche idzie i jeszcze ostatnio mam ochote na slodkie picie.

xnw4krnt83prf1c3.png
Kindziorek dziekuje. Mi w uda, posladki i biodra tez poszlo i to sporo. Mam wrazenie ze juz na kolanami mam cellulit. Brzuszek spadnie to polodu bede biegac zeby do formy wrocic. Wesele mam 29.07 i mam nadzieje se wejde w swoje piekne kiecunie

reklama
Hello, hello. A ja nie pisałam bo wciągnęła mnie książka. Jakoś ten czas leci w szpitalu. Jutro pęknie tydzień pobytu. A jeszcze trochę przedemna. Szukam wysokich majtek ciążowych, bo jak zakładam niskie to boli mnie brzuch. Może polecicie jakiś sklep z bielizną ciążowa w dobrej cenie. Pogoda ładna. Śpimy z otwartym oknem jak bobry. Miłego dzionka mamusie

Napisane na F3211 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry