Jouliettka
Fanka BB :)
Justyna śliczne wyglądasz i jak dla mnie to nie masz dużego brzuszka
Napisane na XT1572 w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziękuje Jouliettka. Niecałe 10kg. W ostatnich 2-3tyg.zdecydowanie powiększyl mi się brzunio syneczek niech rosnie.Justyna śliczne wyglądasz i jak dla mnie to nie masz dużego brzuszka
Aga zdecydowanie dluzej i wiecej lezysz niz ja. To wszystko ma znaczenie. A jakie czekolady jesz, gorzkie?Ja kilka dni temu wlazlam na wagę szpitalna i okazało się, ze mam 13 kg na plusie. Ale od tego czasu jestem do przodu o kilka czekolad i wiele ciastek wiec obecnie wagę omijam szerokim łukiem
Justyna ty wyglądasz bardzo dobrze, tak akurat ja mam chyba większy brzuch a u mnie dopiero 33 tc.
Kindziorek dziekuje. Mi w uda, posladki i biodra tez poszlo i to sporo. Mam wrazenie ze juz na kolanami mam cellulit. Brzuszek spadnie to polodu bede biegac zeby do formy wrocic. Wesele mam 29.07 i mam nadzieje se wejde w swoje piekne kiecunieJustyna super wyglądasz. Brzunio śliczny-piłeczka. Ja na plusie 10,5 kg wiec do porodu do 12 pewnie dobije. Tak jak w 1 ciąży. U mnie niestety procz brzucha i biustu poszlo troszke w biodra i uda-standard. Ale slodyczy troche idzie i jeszcze ostatnio mam ochote na slodkie picie.