reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ból i twardnienie brzucha, skracanie się szyjki macicy, skurcze

Mnie cos skurcze łapia . Nie chce krakac ale chyba dlugo nie pociagne. Juz nie mam twardnien zwyklych tylko normalnie lekkie bole z podbrzusza i kregoslupa. Mam nadzieje ze macica tylko cwiczy [emoji4]dzis 35.2 chce jeszcze mininum 12 dni wytrzymac.
Wazne ze pessar trzyma . [emoji4]

reklama
Wytrzymaj jeszcze trochę. Mimi ze jest bezpiecznie ale im dluzej tym lepiej. Nie daj sie. Trzymam kciuki bys wytrzymala jeszcze te 12 dni.

xnw4krnt83prf1c3.png

Meczu
Jazka bardzo dziwne podejście lekarzy, ich zadaniem jest utrzymanie ciąży jak najdłużej, a nie jeszcze z tekstem że sterydy podane to zabezpieczone
A odczuwasz te skurcze co sie pisza?
Tak odczuwam je. będą badana sprawdza czy trzyma szew. Znowu powtórzyli na obchodzie, że podali wszystko co mogli.

reklama
Aga. Ja dzisiaj miałam badanie usg. Lekarz uprzedził mnie ze jeśli podczas operacji okaże się że blizna jest przyrosnieta do jakiś organów czy jeśli odrewie się jakiś jej kawałek to trzeba liczyć się nawet z koniecznością usunięcia macicy. Masakra jakas. Ci prawda drugi doktor powiedział że to się raczej nie zdarza ale mój gin musiał mnie nastraszyc. Wrr

Napisane na F3211 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry