reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ból i twardnienie brzucha, skracanie się szyjki macicy, skurcze

Dziewczyny dziekuje!

Marcysia glowa do gory. Wszystko bedzie dobrze. Dzis jechalam po wynik z pozytywnym nastawieniem i to najwazniejsze. Ty tez badz dobrej mysli.

Jazka badz namolna to na odwal sie dostaniesz co chcesz. Niestety tak jest ze trzeba walczyc o swoje.

reklama
Aga. Ja dzisiaj miałam badanie usg. Lekarz uprzedził mnie ze jeśli podczas operacji okaże się że blizna jest przyrosnieta do jakiś organów czy jeśli odrewie się jakiś jej kawałek to trzeba liczyć się nawet z koniecznością usunięcia macicy. Masakra jakas. Ci prawda drugi doktor powiedział że to się raczej nie zdarza ale mój gin musiał mnie nastraszyc. Wrr

Napisane na F3211 w aplikacji Forum BabyBoom
Ile dzidzia wazy sprawdzali ? [emoji4]

Marcysia,
Aż mnie dreszcz przeszedł :szok:
Mój lekarz mnie nie straszył, czegoś takiego nie mówił ale ja wiem, ze może być różnie...im bliżej cc tym bardziej się boje...

A jak w ogole ta blizna teraz na usg wyglada? Mówili cos?
Ja mam dziś mieć usg, czekam aż mnie zawołają i boje sie...

Ostatnia edycja:
Marcysia,
Aż mnie dreszcz przeszedł :szok:
Mój lekarz mnie nie straszył, czegoś takiego nie mówił ale ja wiem, ze może być różnie...im bliżej cc tym bardziej się boje...

A jak w ogole ta blizna teraz na usg wyglada? Mówili cos?
Ja mam dziś mieć usg, czekam aż mnie zawołają i boje sie...

Aga będzie wszystko w porządku. Głowa do góry!

Marcysia, moja tez jest pod pęcherzem moczowym i tylko to mnie ratuje bo pęcherz to po prostu przykrywa i tamuje ta dziurę.
Jeszcze nie miałam usg i czekam jakba szpilkach. Dobrze, ze ty chociaż masz łożysko w dobrym miejscu bo moje jest zaraz obok tego rozejścia.
Wiem jedno, jak już mi wyznacza termin cc (Jeśli nie będzie nagłej akcji) to umrę ze strachu noc przed cc albo tuż przed, zanim wjadę na sale operacyjna...

reklama
Dziewczyny będzie dobrze.
Czasami lepiej wiedziec co może nas spotkać i potem mile sie rozczarowac.
U mnie Wczoraj 1 pranie a dzis drugie. I wszystko dla malutkiej. Jeszcze prasowanie skladanie ukladanie. Uwielbiam takie szykowanie [emoji3].

xnw4krnt83prf1c3.png

Do góry