reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ból i twardnienie brzucha, skracanie się szyjki macicy, skurcze

U mnie mąż się rozchorował. Pojechał do pracy chociaż wyganiałam go do lekarza bo boli go ucho. Mam nadzieję, że chociaż raz się posłucha. Teraz muszę dać małej witaminy żeby nie złapała nic. I mąż musi trzymać się z dała od nas obu.

Napisane na XT1572 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Marcysia, u nas jest okno otwarte cały czas, udusilabym się z zamkniętym, w nocy jest otwarte na cała szerokość i my obie jesteśmy zadowolone;) Powiedz koleżance, ze potrzebujesz stałego dopływu tlenu;)

Ja leze pod Ktg i mam wąski zapis znowu bo młoda chyba śpi...albo śpi albo szaleje i zawsze cos im się nie podoba w zapisie...
Powiedz im żeby się zdecydowali. Jak śpi nie dobrze, jak szaleje też nie dobrze. Mała ma swój rytm i chyba muszą się dostosować [emoji4]

Aga ale dobrze ze nie olewaja jak niektorzy lekarze w roznych szpitalach o czym sie słyszy czy czyta co jakis czas.

xnw4krnt83prf1c3.png

Aga leży w takim szpitalu, że są wyczuleni na wszystko w końcu przyjmują na świat te najmniejsze dzieciaczki. To tak jak w moim Matce Polce, tam ratują maluszki urodzone w 24 tygodniu.

Jouliettka ja to wiem i bardzo dobrze ze tam leży. Zresztą znalam lekarza z bielanskiego i w pierwszej ciąży po postawionej diagnozie bylam u niego na IP w celu dodatkowej konsultacji.

xnw4krnt83prf1c3.png

Jak masz skurcze to idioci . Co z tego ze dostalas sterydy jak skurcze moga przerodzic sie w porod. To niby co czekaja az sie zacznie bo ja nie rozumiem . W tych szpitalach to trzeba miec nerwy ze stali ...
Nic mi nie mów. Ręce opadają a weź się coś odezwij. Powiedzieli że jestem zabezpieczona więc nie widzą potrzeby

reklama
Nic mi nie mów. Ręce opadają a weź się coś odezwij. Powiedzieli że jestem zabezpieczona więc nie widzą potrzeby
Niestety ale w szpitalu trzeba walczyc o swoje. Nie jedna z nas jak lezala czy lezy musi o glupie badanie sie prosic czy cos. Jak cie odepna i nie dadza innych lekow a czujesz skurcze to naciskaj guzik i zglaszaj to. Wkurza sie i dadza ci leki dla swietego spokoju. Ja tak robilam . [emoji41][emoji41][emoji41] bo tez mnie olewali . A ja ledwo chodzic umialam wtedy. A potem mi szyjka poleciala od tego . I na pessarze sie skonczylo .

Do góry