Całkiem dobrze czuje się, jedynie w momencie padania strzykawka dawki steżonej bardzo dziwnie mnie się zrobiło. Właśnie na cc pojechała dziewczyna 25 tydzień, 4 godz pod pompa, rozwarcie powiększyło sie, dostala 1 dawkę sterydowJazka, na pompie skurcze mina, nie denerwuj się. Stres wzmaga skurcze, wiem cos o tym. Mi pompa te skurcze wyciszyła, a było już nieciekawie. A jak się czujesz po tej pompie? Trzęsą ci się ręce?
Bądź dobrej myśli i nie słuchaj gadania, ze dziecko nie ma szans. Kilogramowe dziecko z 27 tc ma szanse! Tu w zesxlym tygodniu uratowali dziewczynkę z 26 tc z waga 800 g. Żyje i podobno ma się dobrze.
No ale wiadomo, lepiej niech siedzi u ciebie w brzuchu ile się da wiec zaciskaj nogi, nie stresuj się i myśl pozytywnie!
reklama
U
użytkownik 167877
Gość
Spokojnie . Wyciszanie czasem dlugo trwa . [emoji4][emoji4]Pomimo pompy mam coś na trac..skurcze są z zapisie do 50
marcysia_mati
Fanka BB :)
Joulietka. Po tak małej ilości szalwii nic dzidzi nie będzie. Jazka. Oby wyciszyli te skurcze. Jaki oni mają sprzęt w tych szpitalach to jest skandal. Przeciez na patologi powinni mieć najwyższej klasy.
Powiem Wam z ciekawości że u mnie w szpitalu widzę dużo kobiet chldzacych, aż zaczęłam się zastanawiać z czym one tutaj przyszły na patologie. Ogólnie dzień zapowiada się słoneczny. Jedyny minus, że koleżanka obok mnie jest cieplolubna i jest włączony grzejnik i okno zamknięte a ja zaraz zdychne tak mi ciepło
Napisane na F3211 w aplikacji Forum BabyBoom
Powiem Wam z ciekawości że u mnie w szpitalu widzę dużo kobiet chldzacych, aż zaczęłam się zastanawiać z czym one tutaj przyszły na patologie. Ogólnie dzień zapowiada się słoneczny. Jedyny minus, że koleżanka obok mnie jest cieplolubna i jest włączony grzejnik i okno zamknięte a ja zaraz zdychne tak mi ciepło
Napisane na F3211 w aplikacji Forum BabyBoom
U
użytkownik 167877
Gość
Od 5 nie spie . Do to tego co chwile sie budze . A jak wtedy boli . Jak juz zmienie pozycje to jeszcze gorzej . Brzuch mi chce od srodka rozerwac . W nocy jest gorzej niz w dzien . A zas w dzien jest synek to nie odespie . [emoji23][emoji23][emoji23] wygladam laski jak po dobrej imprezie . W sumie to na kacu ładniej wygladalam . [emoji23][emoji23]
Ostatnio uslyszalam ciesz sie z ostatnich dni ciazy . To taki cudowny wyjatkowy stan . Tak sie ciesze ze az skacze z radosci [emoji23] milego dnia kobitki . Oby nas nic dzis nie bolało i kazda zostala w dwupaku !!!
Ostatnio uslyszalam ciesz sie z ostatnich dni ciazy . To taki cudowny wyjatkowy stan . Tak sie ciesze ze az skacze z radosci [emoji23] milego dnia kobitki . Oby nas nic dzis nie bolało i kazda zostala w dwupaku !!!
A po jakim czasie mają wyciszyć się, bo był spokój i brzuch zaczął stawiać się w nocy. W szpitalu twierdzą że nie powinno być już skurczSpokojnie . Wyciszanie czasem dlugo trwa . [emoji4][emoji4]
Justyna33.84
Hello ze slonkiem, szybko szykuje sie i jade do poradni zakaznej. Mam nadzieje, ze tam z marszu wszystko zalatwie i wroce raz dwa do domu. Teraz bez luteiny to nie chce sie nie potrzebnie szwedac. Niestety tak jak myslalam nie mam nigdzie w ksiazeczce slowa o szczepionce na wzw typu B.
Dziewczyny kolejny tydzien za nami i nowy sie zaczyna. Ja marze zeby jeszcze min. ze 2 tyg.wytrzymac.
milego dnia
Dziewczyny kolejny tydzien za nami i nowy sie zaczyna. Ja marze zeby jeszcze min. ze 2 tyg.wytrzymac.
milego dnia
AgaBabajaga
Jazka
Ja byłam na pompie ponad 3 doby i cały czas na tej pompie skurcze miałam tylko stopniowo roBily się coraz rzadsze. Jak mnie podpinali to mialam co 3-5 minut, a zapisywały się takie nawet do 80 i 90. Po 3 dobach mnie odpięli, ja nadal mam skurcze, tylko rzadziej.codziennie 2 razu mam Ktg i na godzinnym ktg różnie, czasem 6 skurczy takich 40-60, czasem jeden. Ciagle jestem na nospie, magnezie i scopplanie. No ale pompa pomogła. Tu niektóre dziewczyny i po tydzień maja pompę. Jeśli nie odeszły ci wody, nie masz rozwarcia, infekcji to powinno sie to wyciszyć.
Kiedy cie podpięli pod pompę? I jak nazywa się lek?
Ja byłam na pompie ponad 3 doby i cały czas na tej pompie skurcze miałam tylko stopniowo roBily się coraz rzadsze. Jak mnie podpinali to mialam co 3-5 minut, a zapisywały się takie nawet do 80 i 90. Po 3 dobach mnie odpięli, ja nadal mam skurcze, tylko rzadziej.codziennie 2 razu mam Ktg i na godzinnym ktg różnie, czasem 6 skurczy takich 40-60, czasem jeden. Ciagle jestem na nospie, magnezie i scopplanie. No ale pompa pomogła. Tu niektóre dziewczyny i po tydzień maja pompę. Jeśli nie odeszły ci wody, nie masz rozwarcia, infekcji to powinno sie to wyciszyć.
U
użytkownik 167877
Gość
Ja nie bylam na pompie ale kolezanka to 2 -3 dni byla . Skurcze stopniowo odpuszczaly . Za to pontej alcji miala spokoj. [emoji4][emoji4]A po jakim czasie mają wyciszyć się, bo był spokój i brzuch zaczął stawiać się w nocy. W szpitalu twierdzą że nie powinno być już skurcz
reklama
Tractolice. Od wczoraj ranaJazka
Podziel się: