reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ból i twardnienie brzucha, skracanie się szyjki macicy, skurcze

Z tego co u mnie lekarze mówią to Sterydy działaja 48h po podaniu przez 7 dni.

Niestety to dżungla trzeba walczyc o swoje i dopytywać się.

U mnie jeszcze jeden tydzień i zdejmują mi pessar. Ciekawe jak to się wszystko dalej potoczy ...

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Kathleen, to może być tak, ze za tydzień po prostu zaczniesz rodzic:) super, ze to już koniec:) ciężko ueierzyc, ze jednak ci się udało tak daleko dojechać z tymi infekcjami:)
Sama tez nie wierze w to, ze ja tak długo wytrwałam z ta moja dziurą w macicy...
Jeszcze trochę tylko i będzie po wszystkim :)

Dziewczyny (AgaBabajaga, Kathleen006) jestescie MEGA WIELKIE. W prywatnej przychodni w sob.z mojeho badania krwi z 11.05 zrobili test potwierdzenia, bo dziwny wynik wyszedl. Na test potwierdzenia mam czekac do 10dni.
I co mialam lezec w tym tyg.to codziennie bede jezdzic autem. Super po prostu

Kathleen. No to szok. A wiesz ile dzidzia waży?

Napisane na F3211 w aplikacji Forum BabyBoom

Jutro mam mieć usg zrobione, w następnym tygodniu zdejmowany pessar i jak nie pójdzie to test okscytacyjny na wywołanie. Ostatnie dni w dwupaku ...

Wprawdzie miesiąc wcześniej ale ze względu na cholestaze nie chcą dłużej czekać żeby się nic nie wydarzyło

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

No to nieźle. Widocznie tak bedzie lepiej. A pamiętam, że pisałaś chcesz dotrwac do 36 tc nie dłużej

xnw4krnt83prf1c3.png

Kathleen czyli poród naturalny, nie cesarka?

Napisane na XT1572 w aplikacji Forum BabyBoom

Twierdzą ze powinno pójść u mnie szybko; określa rodzaj porodu po zdjęciu pessara stanie szyjki i ułożeniu małego. Czy naturalnie czy cesarka no nic co ma być to będzie.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry