reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ból i twardnienie brzucha, skracanie się szyjki macicy, skurcze

Jazka
ja miałam Salbutamol ale to pewnie tak samo działa. Postaraj się nie denerwować tym tylko spokojnie czekaj na efekt. Co ile masz te skurcze?

reklama
W ulotce tego twojego leku wyczytałam, ze on może tez po prostu u danej osoby nie działać i wtedy zalecana jest zmiana na inny preparat.
Ale jeśli to dopiero doba minęła to mysle, ze jeszcze jest czas na to żeby zadziałał. Ogólnie ten twój lek jest lepszy niż ten, który ja dostałam.

Witam wszystkie.
Marcysia a ogolnie jak pierwsza noc?
Justyna czekam na wiesci z poradni. Oby wynik byl zafalszowany dodatnio, błąd.
Jazka bedzie dobrze tylko się juz nie denerwuj. Wiem, ze to trudne ale ile dziewczyn tu przeszlo rozne sytuacje.

xnw4krnt83prf1c3.png

Kindziorek. Ogólnie ok. Spałam. Tylko było mi bardzo gorąco, bo nikt nam nie przewieyrzyl na noc. Teraz przyszedł do mojej współlokatorki mąż i otworzył okno. Uff. Jest ciepło więc spokojnie okno powinno być otwarte cały dzień. Mały szaleje w brzuchu od rana. Obchod już był, pytali tylko czy wszystko ok. Także leżę i czekam na śniadanie i doczekać się nie mogę :)

Napisane na F3211 w aplikacji Forum BabyBoom

Marcysia, u nas jest okno otwarte cały czas, udusilabym się z zamkniętym, w nocy jest otwarte na cała szerokość i my obie jesteśmy zadowolone;) Powiedz koleżance, ze potrzebujesz stałego dopływu tlenu;)

Ja leze pod Ktg i mam wąski zapis znowu bo młoda chyba śpi...albo śpi albo szaleje i zawsze cos im się nie podoba w zapisie...

reklama
Do góry