reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ból i twardnienie brzucha, skracanie się szyjki macicy, skurcze

Kurcze, przez ta obleśna pogodę ja pół dnia leżałam taka otumaniona, a resztę czasu spałam. Jutro na być tak samo, depresji sie
nabawie.
Leze i rozmyślam czy mi się uda trochę przesunąć mój pobyt w szpitalu bo nie chce iść juz 10 maja, wole tydzień pozniej... może ubłagam lekarza jakos. No nie wyobrażam sobie tam spędzić więcej czasu niż miesiąc...im bliżej tym bardziej o tym mysle i coraz większy stres:(
Wam tez się tak chce spać dziś?

reklama
Aga, ja właśnie wczoraj i dzisiaj spałam. Moj młody na dole bawił się w wujkiem. Ja jestem z dnia na dzień coraz słabsza i częściej chce mi się spać. Może lekarz pozwoli Ci iść do szpitala tydzień później, będzie Cie badał więc pewnie dowiesz się co dalej. Ja planuje zrobić dodatkowe 4d w 32 tc, czyli za jakieś 2-3 tygodnie. To usg jest dokładne i widać na nim wszystko szczegółowo

Kurcze, przez ta obleśna pogodę ja pół dnia leżałam taka otumaniona, a resztę czasu spałam. Jutro na być tak samo, depresji sie
nabawie.
Leze i rozmyślam czy mi się uda trochę przesunąć mój pobyt w szpitalu bo nie chce iść juz 10 maja, wole tydzień pozniej... może ubłagam lekarza jakos. No nie wyobrażam sobie tam spędzić więcej czasu niż miesiąc...im bliżej tym bardziej o tym mysle i coraz większy stres:(
Wam tez się tak chce spać dziś?
Aga doskonale Cię rozumiem bo ja też dziś czuję się fatalnie. Pogoda jest straszna, przygnębiająca. W nocy też nie spałam i jestem nieprzytomna. A najgorzej, że dopiero w niedzielę ma się poprawić pogoda[emoji58]

Napisane na XT1572 w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny kiedy zaczęłyście kupować ubranka dla Waszych maluszków? Czasami mam już ochotę coś kupić ale założyłam sobie, tak samo jak w poprzedniej ciąży, że zacznę dopiero gdy będę w 7 miesiącu a tu jeszcze trochę czasu zostało.

Napisane na XT1572 w aplikacji Forum BabyBoom

Aga wiadomo ze lepiej sie lezy w domu. Moze sie uda przesunąć o kilka dni jesli z blizną będzie ok.
Kiedy teraz bedziesz miec wizytę? Na szczęście na majowke ma sie sporo poprawic i jest coraz blizej niz dalej słoneczko.
Aga Marcysia tak w ogóle to Wam wspolczuje tego lezenia, a im dłużej to tez organizm sie rozleniwia niestety...

Napisane na LG-K420 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
ojejku super Ninka, dawaj fotki kochana!

@marcysia_mati proszę forumowa ciociu ;)

Załączniki

• WP_20170426_13_37_44_Pro.jpg
    WP_20170426_13_37_44_Pro.jpg
    861 KB · Wyświetleń: 85
Do góry