reklama
Julia, ja tez nie wiedziałam, koleżanki z sali powiedziały, ze coś czerwona jestem i chyba mam gorączkę. A przecież dobrze sie czułam. Dopiero pielęgniarki wyjaśniły, ze takie rumieńce robią sie po podaniu sterydów.
Co do blogów, to lubie mataja.pl, ale to tez o dzieciach.
Co do blogów, to lubie mataja.pl, ale to tez o dzieciach.
A ja tak chciałabym te sterydy ale mi lekarz odmówił. Powiedział, że takie leki to się podaje w ostateczności. Mam nadzieję, że jakby się coś u mnie wydarzyło to zdoła powstrzymać poród te dwie doby chociaż...
Zazdroszcze,moj lekarz by mi nie podal...ale trafilam do szpitala z lekkim plamieniem i od razu mnie potraktowali sterydami a wszystko jest ok. szyjka długa, łożysko prawidlowe, żadnego rozwarcia, więc pytam po co?
A jeszcze mi Luteinę dali nie wiadomo po co...moj lekarz mi odrazu ostawil na szczescie
reklama
Vixen wlasnie dziewczyny z sali mi tez powiedzialy ze mialy rumience..teraz wlasnie tak je czuje!!!
Mialam dodatkowe ktg bo maly strasznie leniwy ale wszystko ok. Jak tylko mnie podpiela to od razu sie odezwal i ruszal porzadnie!!!!
Jolamac ja myslalam ze beda mnie bolaly te poslady ale co ty nic nieodczuwam
Wysłane z mojego SM-A500FU przy użyciu Tapatalka
Mialam dodatkowe ktg bo maly strasznie leniwy ale wszystko ok. Jak tylko mnie podpiela to od razu sie odezwal i ruszal porzadnie!!!!
Jolamac ja myslalam ze beda mnie bolaly te poslady ale co ty nic nieodczuwam
Wysłane z mojego SM-A500FU przy użyciu Tapatalka
Podziel się: