reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ból i twardnienie brzucha, skracanie się szyjki macicy, skurcze

reklama
Julia, ja tez nie wiedziałam, koleżanki z sali powiedziały, ze coś czerwona jestem i chyba mam gorączkę. A przecież dobrze sie czułam. Dopiero pielęgniarki wyjaśniły, ze takie rumieńce robią sie po podaniu sterydów.

Co do blogów, to lubie mataja.pl, ale to tez o dzieciach.

Mniepo sterydach bolaly posladki mocno i teraz uważam, że lekarze się pospieszyli z tymi sterydami, niepotrzebnie mi przepisali. Trochę stawialam opór, ale im nie przegadasz

A ja tak chciałabym te sterydy ale mi lekarz odmówił. Powiedział, że takie leki to się podaje w ostateczności. Mam nadzieję, że jakby się coś u mnie wydarzyło to zdoła powstrzymać poród te dwie doby chociaż...

A ja tak chciałabym te sterydy ale mi lekarz odmówił. Powiedział, że takie leki to się podaje w ostateczności. Mam nadzieję, że jakby się coś u mnie wydarzyło to zdoła powstrzymać poród te dwie doby chociaż...

Zazdroszcze,moj lekarz by mi nie podal...ale trafilam do szpitala z lekkim plamieniem i od razu mnie potraktowali sterydami a wszystko jest ok. szyjka długa, łożysko prawidlowe, żadnego rozwarcia, więc pytam po co?
A jeszcze mi Luteinę dali nie wiadomo po co...moj lekarz mi odrazu ostawil na szczescie

Jolamac
Skoro nie ma zagrożenia porodem przedwczesnym to nie ma sensu się szprycować lekami. Ale ja mam skurcze i twardnienia non stop od 18 t.c.

reklama
Vixen wlasnie dziewczyny z sali mi tez powiedzialy ze mialy rumience..teraz wlasnie tak je czuje!!!

Mialam dodatkowe ktg bo maly strasznie leniwy ale wszystko ok. Jak tylko mnie podpiela to od razu sie odezwal i ruszal porzadnie!!!!

Jolamac ja myslalam ze beda mnie bolaly te poslady ale co ty nic nieodczuwam;)

Wysłane z mojego SM-A500FU przy użyciu Tapatalka

Do góry