Katierinka
Fanka BB :)
Ja tez z dobrymi wiesciami,tyko ze pod katem endokrynologicznym-wszystko okej. Przynajmniej o to nie musze sie martwic no i robilam dzisiaj badanie moczu i krwi,wyniki tez wyszly dobre mimo mojego chorowania,bardzo odetchnelam! Moja endokrynolog ostrzegla mnie,ze przez te rozpulchniona sluzowke nosa i gardla, i przez alergie faktycznie moge wszystko lapac jak leci. I mam unikac miejsc publicznych typu duze sklepy. Coz,niewychodzenie z domu jest tu in plus. A jutro mam wizytę u mojej gin,chyba przesiedze czekanie w samochodzie zeby nie musiec w poczekalni z kaszlakami i kichaczami. I zobaczymy,j ak szew wytrzymuje moje kaszel i wydmuchwanie nosa. Staram sie przy tym nie napinac brzucha. I mam nadzieje,ze skoro przetrwal hardcorowe zaparcie,to daje sobie rade i z tym.
Gratuluję wszystkim dobrych newsow. Aniay,bardzo mi sie podoba opis tego,jak Twoja cora sie ulozyla u Ciebie. Zycze jednakoz,zeby sie ladnie odwrocila przed porodem
Dobanoc wszystkim!
Gratuluję wszystkim dobrych newsow. Aniay,bardzo mi sie podoba opis tego,jak Twoja cora sie ulozyla u Ciebie. Zycze jednakoz,zeby sie ladnie odwrocila przed porodem
Dobanoc wszystkim!